Se den nye Cole i aksjon
0

Se den nye Cole i aksjon

jun 16 Spill.no  

2009 var kanskje et av historiens beste spillår og Sucker Punc Productions «Infamous» var helt klart en av grunnene til det. Med en tegneserie-inspirert handling, fargefulle karakterer og elektriske superkrefter, ble spillet et av årets mest minneverdige titler. For et par uker siden ble oppfølgeren, «Infamous 2», annonsert og det selvfølgelig med en ny by, nye fiender og nye krefter. Mer kontroversielt var nok valget i å også gi oss en ny versjon av spillets hovedperson, Cole McGrath. For med nytt utseende, ny personlighet og en helt ny stemmeskuespiller, er det en ganske anderledes Cole vi møter i «Infamous 2». Dette er også noe mange har hengt seg opp i og høylytt kritisert Sucker Punch for.

 

Noen mener vel at det er litt tidlig å skue hunden for hårene og selv synes jeg forøvrig at den nye Cole ser ganske tøff ut. Det er selvfølgelig smak og behag om man liker den nye Cole eller ikke og nå kan man ihvertfall få et bedre inntrykk av han. Sony og Sucker Punch Productions slapp nemlig, i går kveld, den første traileren fra spillet, som kan ses under.

 

«Infamous 2» har slippdato 5. juli 2011. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.