Levende dukker og blodtørstige klovner
0

Levende dukker og blodtørstige klovner

jun 16 Spill.no  

De siste månedene har det vært mye spekulasjoner om hva den neste tittelen fra David Jaffe og Eat Sleep Play vil være og selv om Jaffe har fornektet det ved hver eneste anledning, har de fleste holdt en finger på et «Twisted Metal»-spill til Playstation 3. Likevel var det nok mange som fikk hakeslipp, meg selv inkludert, da David Jaffe entret scenen sammen med den skrudde klovnen Sweet Tooth og hans iskrembil, helt på slutten av Sonys E3-pressekonferanse i går. Regnet som en re-oppfinnelse av serien og det kun med tittelen «Twisted Metal», vil spillet fortsette seriens tradisjon med syk humor, blodtørstige karakterer og actionfylte bilkamper.

 

I tillegg til dette ble det også avslørt et nytt modus til spillets flerspillerdel. Moduset, som er kalt «Nuke», vil fungere som en noe avansert versjon av lagbasert «Capture The Flag» og går ut på å ødelegge en gigantisk flyvende statue av motstandernes leder. Spillet er nok enda langt unna utgivelse, men er man fan av serien vil nok traileren under gi et smil rundt munnen.

 

Se flere bilder fra «Twisted Metal» på neste side.

«Twisted Metal» har ingen antydet slippdato. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.