Se fremtidens spillgrafikk
0

Se fremtidens spillgrafikk

mar 09 Spill.no  

Forrige uke gikk Game Developers Conference av stabelen i San Francisco. Messen er beregnet på utviklere, og derfor benyttet flere grafikkmotorutviklere anledningen til å demonstrere sine nyeste grafikknyvinninger for kjøpelystne spillutviklere.

Imponerende

To av grafikkdemoene som imponerte mest kom fra Epic Games og Crytek. Epic Games er mest kjent for «Unreal»- og «Gears of War»-spillene, og står bak «Unreal Engine 3» som brukes av mange spillutviklere som lager actionspill.

Se «Unreal Engine 3»-demoen fra GDC 2011 her (via IGN):

En annen grafikkdemo som imponerte kom fra Crytek, som satte en ny standard for grafikk på PC med spill som «Far Cry» og «Crysis». «Crytek 3», som grafikkmotoren heter, brukes blant annet i kommende «Crysis 2».

Se «Crytek 3»-demoen fra GDC 2011 her:

Merk at disse demonstrasjonene ikke viser kommende spill, men er kun laget for å demonstrere mulighetene man har med de ulike grafikkmotorene.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.