Møt Katherine Marlowe
0

Møt Katherine Marlowe

mar 09 Spill.no  

Under årets GDC-messe i San Francisco ble nye klipp fra «Uncharted 3: Drake’s Deception» vist frem, og i kjølvannet av arrangemente har Naughty Dog og Sony nå sluppet et nytt filmklipp fra det kommende Playstation 3-spillet. Her introduseres spillets skurk, Katherine Marlowe.

Britisk overklassekvinne

Marlowe er konkurrenten til Drake i det tredje spillet, og i traileren under har hun med seg en lyssky gjeng med bøller for å intimidere Drake og Sully. Som leder av en 400 år gammel hemmelig klubb, har hun i lang tid kranglet med Drake om hvem som egentlig eier ringen til Sir Francis Drake som Nathan Drake har rundt halsen sin.

Se videoen som introduserer Katherine Marlowe her:

«Uncharted 3: Drake’s Deception» utvikles av Naughty Dog og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet lanseres på Playstation 3 mot slutten av året.

Les også:

Nok et mesterverk fra Bioware – Dragon Age 2

Nytt spill fra Halo-skaperne

Lekket rolleliste fra GTA V?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.