Se Project Spark i aksjon
0

Se Project Spark i aksjon

En av de nye IPene Microsoft hadde å tilby under årets E3, var Project Spark, et spill med fokus på å la deg forme selve spillet. Siden den gang har vi ikke hørt så veldig mye nytt fra Project Spark-fronten, men i går hadde utviklerne en liten livesending hvor de viste spillet i aksjon. Den 40-minutters lange sendingen er nå tilgjengelig i sin helhet, for de som er interessert i å se hvordan det hele fungerer.

Project Spark kommer til PC, Xbox 360 og Xbox One, sannsynligvis rundt lanseringsdatoen til Xbox One. Spillet er i hovedsak et skaperverktøy, som lar deg utnytte kontrolleren, Kinect eller Smartglass til å skape spillet slik du vil ha det. 

I videoen kjøres spillet på Windows 8, og versjonen er den samme som ble vist under årets E3. Vi får blant annet se hva som må til for å lage en temmelig generisk fantasiverden med spillets verktøy, og utviklerne selv gir oss et innblikk i spillets ulike funksjoner. Helt mot slutten av videoen får vi også se en ganske Limbo-lignende verden, som gir et inntrykk av diversiteten spillet kan servere, ifølge utviklerne selv.

Kilde: Joystiq.com

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.