Sims-skaperen lager spill basert på livet ditt
0

Sims-skaperen lager spill basert på livet ditt

nov 17 Spill.no  

The Sims-skaper Will Wright har annonsert HiveMind, som skal basere seg på personlig data fra brukerne.

Ikke noe FarmVille

Det begynner å bli en stund siden sist vi hørte fra spillegenden Will Wright og studioet Maxis. Forrige gang var for tre år siden, da Spore ble lansert. Nå er den eksentriske utvikleren tilbake med et nytt spill, HiveMind, som han fortalte om til nettstedet VentureBeat. Spillet handler om å gjøre personlig informasjon som hvor mye penger du har og hvor du og venner befinner dere til en spillopplevelse av en sort.

– I stedet for å lage et spill som FarmVille, hvor spillerne skal lære å spille, lærer vi om deg og dine rutiner, og inkluderer dette i en form for spillbarhet, forklarte Wright.

Personlig informasjon

Han er klar over betenkelighetene mange nok vil ha med å dele såpass mye personlig informasjon, men at den yngre generasjonen nok vil ha mindre problemer med dette enn de eldre spillerne.

Det er ennå ikke avslørt hvem som vil gi ut spillet, når det kommer eller i det hele tatt hvilke plattformer det blir laget for (selv om vi regner med PC er et ganske sikkert alternativ), og ikke en gang spillbarheten er foreløpig avslørt. Vi regner med andre ord med å komme tilbake med utfyllende informasjon når Will Wright finner det for godt å dele den med oss.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.