Sivilie fartøy i BF3: Aftermath
0

Sivilie fartøy i BF3: Aftermath

jul 27 Spill.no  

Electronic Arts har omsider sluppet informasjon om den fjerde utvidelsen til skytespillet Battlefield 3, med tittelen Aftermath.

Man tager hva man haver

Aftermath finner sted i et jordskjelvrammet Tehran i Iran, og som amerikansk soldat blir du kastet inn i en pågående kamp ikke bare for makt, men også overlevelse. Du har betraktelig mindre støtte i ryggen, og må utføre oppdrag ved å gjemme deg i ruiner og endringer i omgivelsene fra jordskjelvene. Fartøyene du tar i bruk er enten tungt modifiserte transportkjøretøy eller spesialtilpassede sivile doninger.

I tilleggspakken følger fire nye kart fra den krigs- og jordskjelvrammede hovedstaden, nye spillmoduser og en haug med nye oppdrag, achievements og dog tags. Aftermath er planlagt for desember, mens tilleggspakke nummer tre, Armored Kill, skal slippes i september. Den femte og foreløpig siste utvidelsen, Endgame, kommer i mars neste år.

Battlefield 3 utvikles av Dice og utgis av Electronic Arts for Playstation 3, PC og Xbox 360. Tilleggspakkene Armored Kill, Aftermath og Endgame slippes henholdsvis i september, desember og mars 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.