Sjekk ut Stalker-klassen
0

Sjekk ut Stalker-klassen

feb 13 Spill.no  

Carbine Studios og utgiver NCSoft har sluppet to nye videoer fra det kommende nettrollespillet Wildstar, som presenterer Stalker-klassen og Dominion-grupperingen.

Dyp humor

Det er ikke mer enn en uke siden vi fikk vår første skikkelige forsmak på nettrollespillet Wildstar, og allerede da anså vi det som en reell World of Warcraft-utfordrer. En stab bestående av folk som har jobbet med stortitler som World of Warcraft, Warhammer Online, Star Wars: The Old Republic, City of Heroes/Villains og Fallout har snekret sammen et merkelig spillunivers som ikke bare ser lekkert ut – det er stappet med humor. Sånt liker vi.

Og vi liker det spesielt godt når det ikke går utover dybden i gameplay. Wildstar har et kampsystem som ser ut til å være en videreføring av nesten samtlige av de overnevnte spillene, hvor bakken markeres med farger for å indikere fare eller støtte, og hvor spilleren i kampens hete selv må bestemme hvorvidt det er en god ide å bli stående. 

Klasser og grupperinger

Den siste tiden har utvikler Carbine Studios begynt å presentere de involverte i den globale konflikten, både grupperinger og klasser. Denne gangen er det de tilsynelatende aristokratiske og svært lite sympatiske Dominion som skal under lupen, sammen med klassen Stalker, som minner om en slags hybrid mellom World of Warcrafts Rogue og City of Heroes’ Scrapper.

Dominion

Stalker

Wildstar utvikles av Carbine Studios og utgis av NCSoft for PC. Spillet lanseres i slutten av året. Se tidligere videoer og forhåndstitt fra spillet her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.