Skal Epic lage neste Metroid?
0

Skal Epic lage neste Metroid?

apr 26 Spill.no  

Det franske nettstedet Nintendo-Town ramser opp tre ferske rykter om Nintendos kommende Wii-etterfølger, Wii U.

Rykteflom

Greit, vi nærmer oss E3-messe i juni, og med tanke på at Nintendo er den eneste konsollprodusenten som ser ut til å ha planer om å vise frem sitt bidrag til neste konsollgenerasjon, er det ikke rart at det er her trykket ligger hardest på ryktefronten. Og tradisjonen tro er mesteparten ganske fjollete.

Men nettstedet Nintendo-Town hevder å sitte på informasjon om tre nye fakta om den kommende Nintendo-konsollen, med varierende grad av sannsynlighet. Døm for deg selv.

Android
Nettstedet hevder at tablet-enheten til Wii U-konsollen kommer til å ha installert Android, eller i hvert fall støtte det Google-utviklede operativsystemet. Som andre nettsteder har påpekt, er det kanskje ikke veldig sannsynlig, men merkeligere ting har skjedd før i spillbransjen.

Gears of Metroid
Mer lovende er kanskje ryktet om at et nytt Metroid-spill er på vei til konsollen, men at det skal være laget av Gears of War-studio Epic gjør at dette definitivt plasseres trygt i «rykte»-kategorien. Det skal likevel nevnes at en modifisert utgave av Epics spillmotor Unreal Engine 3 ble brukt som utgangspunkt til Nintendos teknologidemo for Wii U på fjorårets E3.

Se video

Video on Demand
Det siste, og definitivt mest plausible ryktet, går ut på at Nintendo har planer om å inkludere en egen video-on-demand-tjeneste via startskjermen på Wii U. Nintendo Wii har allerede støtte for filmtjenesten Netflix i USA og Storbritannia, men her i Norge er det tydeligvis et byråkratisk mareritt å få til noe lignende. Om ryktet stemmer, er det nok liten sjanse for at vi her til lands får nyte godene – om man ikke finner seg en måte å jobbe seg rundt regionsperren, selvfølgelig.

Som sagt er dette en samling med definitive rykter, og må tas med sine respektive doser salt. Vi formidler dem likevel videre, i håp om at våre lesere gjør seg opp sin egen personlige mening om dem. Post den gjerne i kommentarfeltet!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.