Bli din egen GLaDOS i mai
0

Bli din egen GLaDOS i mai

apr 27 Spill.no  

Valve har annonsert at en gratis oppdatering ved navn Perpetual Testing Initiative lanseres 8. mai for PC- og Mac-utgavene av plattformeventyret Portal 2. Tilleggspakken består i et svært forenkelt verktøy for å lage egne oppgaver for andre spillere, og dele disse via Steam Workshop.

Vitenskap

Er det noe Valve er kjent for, sammen med evnen til å pøse ut toppselger etter toppselger, er det å følge opp suksessene sine med tilleggspakker og oppdateringer i lang tid etter lansering. Ofte uten at det koster noe særlig. Fjorårets kritikerroste Portal 2 har allerede fått en gratis tilleggspakket i form av Peer Review, men nå velger altså Valve å utvide mulighetene i spillet ytterligere – så sant du eier Windows- eller Mac OS-versjonen, da.

Perpetual Testing Initiative lar deg utvikle og distribuere egne testkamre via Steam Workshop, hvor andre spillere kan evaluere dem. Tilleggspakken implementerer verktøyet slik at man ikke trenger å forlate spillet for å produsere og publisere egne kreasjoner, eller lete opp, evaluere, laste ned og installere andres gåter. For vitenskapen!

Portal 2-trailer #1

Portal 2-trailer #2

Portal 2-trailer #3

Portal 2-trailer #4

Portal 2 utvikles av Valve og ble utgitt av Electronic Arts for Xbox 360, Playstation 3, PC og Mac. i april 2011. Tilleggspakken Perpetual Testing Initiative blir tilgjengelig gratis via Steam den 8. mai.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.