Skrekk og gru i ville vesten!
0

Skrekk og gru i ville vesten!

okt 26 Spill.no  

«Red Dead Redemption» er et av årets beste spill, og har vært utbygd med flere tilleggspakker siden det ble lansert i mai i år. Men den nyeste tilleggspakken, som lanseres i dag, dytter spillet i en helt ny retning.

Zombier

De forrige tilleggspakkene har kun bygd ut spillets flerspillerdel, men «Red Dead Redemption: Undead Pack» gir deg som liker å spille alene et nytt kapittel i spillets historie. Og et noe uvanlig kapittel blir det og, ettersom zombier har invadert ørkenen og må utryddes av John Marston.

Rockstar lover mange ekstra timer med spilletid, og etter traileren å dømme ser det ut til at flere kjente og kjære bifigurer kommer til å dukke opp underveis. Se selv:

«Red Dead Redemption: Undead Pack» er en tilleggspakke til «Red Dead Redemption» og kan kjøpes og lastes ned fra Xbox Live Arcade og Playstation Network fra og med 26. oktober. Tilleggspakken koster rundt 70 kroner.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.