Skrive for Spill.no?
0

Skrive for Spill.no?

des 10 Spill.no  

Har du en god skrivepenn og har lyst til å vise frem dine kunnskaper for et femsifret antall lesere? Da er dette kanskje noe for deg?

Spill.no er Norges største uavhengige nettside og drives av engasjerte mennesker som har lyst til å fortelle om spill. Aktiviteten på nettsiden har vært ujevnt den siste tiden, derfor søker vi flere spillentusiaster og gamere som har lyst til å drive med spill.

Hvis du har tid til å skrive en artikkel tre-fire ganger i måneden så kan du søke. Du må ha en nyere generasjon konsoll eller en god PC, resten fikser vi.

Vi kan dessverre ikke tilby lønnet arbeid, men vi kan friste med både gratis spill og jobbreiser. pluss at dette er glimrende sted å starte hvis du vil ha en fot innenfor bransjen.

Hvis du er interessert, send en email til tommy@spill.no og fortell litt om deg selv, og noen linjer om din favoritt spillopplevelse . Inkluder konsoll i emailen.

Vi ser på innsendinger fortløpende 🙂

Oppdatering: Siden vi allerede har fått et tosifret antall søknader settes fristen til Søndag 13.des 12:00.

Tommy Alexander Lund

Ansvarlig redaktør

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.