Skyrim kommer nå med fiske
0

Skyrim kommer nå med fiske

aug 20 Alexander Lund  

Bethesda har kunngjort en ny versjon av Skyrim på QuakeCon 2021, i anledning av at spillets 10-årsjubileum (hvor gikk tiden hen?) er rett rundt hjørnet.

Den nye versjonen, kalt Skyrim Anniversary Edition, kommer 11. november på PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X/S – med gratis oppgraderinger på nye konsoller.

Dette er ikke første gang Skyrim har kommet i en ny utgave i løpet av de siste årene, det er få konsoller nå man ikke har mulighet til å spille klassikeren på.

Den store endringen denne gangen er inkluderingen av 500 Creation Club mods, såkalte fanskapt innhold skal bli tilgjengelig i utgaven. Alt fra nye våpen og magi, til store quests og en ny modus for å fiske fisk.

Ved siden av Anniversary Edition kunngjorde Bethesda også at eiere av Skyrim Special Edition på alle plattformer, inkludert Xbox Game Pass, vil få tre stykker Creation Club Content innhold: fiske, overlevelsesmodus og nye Saints and Seducers -oppdrag.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill