Slik blir «FIFA 11»
0

Slik blir «FIFA 11»

jun 09 Spill.no  

På lørdag starter Fotball-VM, og derfor er det ikke overraskende at Electronic Arts klinker til med informasjon om høstens «FIFA»-utgivelse samtidig med at store deler av verden er grepet av fotballfeber.

Smartere spillere og pasninger

Flere medier har fått anledning til å se nærmere på det kommende spillet, og kan rapportere at de store nyvinningene i årets utgave har fått navnet «Personality +» og «Pro Passing». Ifølge nettsiden Eurogamer har spillerne nå gått fra å ha fire hovedferdigheter til å ha mange flere, og det er dette Electronic Arts kaller «Personality+». Ved å gi spillerne flere ferdigheter skal spillernes personligheter gjenskapes bedre i sin virtuelle form. Forsvarsspillere kan ha helt ulike spillestiler, taklemetoder, tempo og smidighet, noe som skal gjenspeiles i bevegelsene til spillerne i årets utgave. Generelt sett vil forsvarsspillerne få en klarere definert rolle, og det vil bli vanskeligere å bruke angrepsspillere i forsvar, rett og slett fordi de ikke er like flinke til å forsvare seg. Også keeperne vil få mer markante personligheter.

Den andre nyvinningen, «Pro Passing», innebærer at pasninger nå akkompagneres av en kraftmåler som bestemmer kraften på pasningen. I tillegg vil det bli vanskeligere å få til presise én-touch-pasninger.

I tillegg til dette skriver Eurogamer at spillet vil ha hundrevis av andre små forbedringer fra fjorårets versjon.

«FIFA 11» utvikles av EA Sports og gis ut av Electronic Arts. Foreløpig har vi kun fått bekreftet at spillet kommer på Playstation 3 og Xbox 360, men vi regner med at det dukker opp på samtlige formater til slutt. Spillet skal komme en eller annen gang i høst.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.