Slik blir Peace Walker på PS3
0

Slik blir Peace Walker på PS3

jun 20 Spill.no  

Mange Metal Gear-fans ble skuffet da seriens skaper Hideo Kojima valgte å lage et eget PSP-spill med Solid Snake etter Metal Gear Solid 4, i stedet for nok et spill på Playstation 3. Men til høsten får alle Metal Gear-fans som ikke spilte Peace Walker på PSP muligheten til å spille det i en oppusset PS3-versjon.

Ny grafikk

PSP-spillet blir nemlig konvertert til Playstation 3 av Konami, og får i samme slengen ny og oppusset HD-grafikk. PS3-versjonen ble vist frem på årets E3-messe, og under kan du se et filmklipp som viser spillet i aksjon. Vi gjør oppmerksom på at fyren som spiller det ser ut som om han aldri har spilt et MGS-spill, dessverre.

Metal Gear Solid: Peace Walker utvikles av Kojima Productions og utgis av Konami. Spillet er ute på PSP, og lanseres på Playstation 3 til høsten.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.