Sol, sommer og «Starcraft II»
0

Sol, sommer og «Starcraft II»

mai 04 Spill.no  

Beta-testing av strategispillet «Starcraft II» har pågått en stund nå, og nå er Blizzard endelig klar for å sette en dato for strategispillet.

Sommerlansering

Går alt etter planen kommer Blizzard til å lansere spillet 27. juli over hele verden. Den komplette tittelen på spillet er «Starcraft II: Wings of Liberty», og ifølge Blizzard handler hovedkampanjen om menneskehetens erobringer i verdensrommet. De som er mest interessert i å spille gjennom kampanjen til de to andre rasene, Zerg og Protoss, må vente på de neste spillene. Etter planen skal det lanseres hele tre «Starcraft II»-spill, ett for hver rase.

Blizzard hevder de har lagt svært mye arbeid i enspillerkampanjen, som skal være mye mer involverende enn tidligere spill fra utgiveren. Hele 29 oppdrag skal man i gjennom i løpet av spillet.

I tillegg til kampanjen kan man selvsagt leke seg i spillets flerspillerdel, der rasene kjemper mot hverandre. «Starcraft II» er det første spillet som benytter seg av Blizzards nye versjon av onlinesamfunnet Battle.net.

«Starcraft II» utvikles av Blizzard og utgis av Activision Blizzard. Spillet lanseres på PC og Mac 27. juli.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.