Søndagstapas
0

Søndagstapas

mai 20 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med en liten, men godt krydret smakebit på «Sorcery». Deretter blir det nye smaksopplevelser med «Batman: Arkham City» og «Harley Quinn’s Revenge», før vi tar en titt på karakter-bygning i «The Secret World». Mot slutten blir vi igjen introdusert til Mikke og Oswald i «Epic Mickey 2: The Power of Two», før vi får en heftig liten trailer fra «Darksiders II». Det hele avsluttes så med gameplay fra «Sly Cooper: Thieves in Time».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Sorcery»

The Workshop og Sony Santa Monica Studios «Sorcery» skal lanseres til uken og move-eiere vil endelig få muligheten til å bryne seg på en fullblods-tittel til Playstation Move. Spillet følger trollmanns-læregutten Finn og vil introdusere oss til en magisk verden basert på irsk mytologi. Spillet lanseres, som tidligere nevnt, til uken. Se den siste traileren til spillet under.

 

«Sorcery» har slippdato 23 mai 2012. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Batman: Arkham City»

Rocksteady Studios «Batman: Arkham City» var et av fjorårets storspill og det er helt klart mange av oss som kunne tenke seg et gjensyn med fengsels-byen. Da passer det jo bra at Rocksteady Studios snart er klare med «Harley Quinn’s Revenge», en nedlastbar-pakke til spillet. «Harley Quinn’s Revenge» vil introdusere en ny enspiller-kampanje hvor vi får muligheten til å spille som både Batman og Robin, som tidligere kun var mulig å bruke i spillets «challenge-mode». Se lanseringstrailern til pakken under.

 

«Batman Arkham City» finnes allerede i butikkene og kan skaffes til Xbox 360, Playstation 3 og PC. «Harley Quinn’s Revenge» vil være klar til nedlasting i løpet av kort tid.

«The Secret World»

Norske Funcom har hatt stor suksess innenfor MMO-markedet med spill som «Anarchy Online» og «Age of Conan». Snart er de også klare for å lansere nok et gigantisk MMO-spill, nemlig «The Secret World». Spillet er satt til en moderne verden hvor alle verdens legender er virkelige og vil blant annet bruke et helt åpent ferdighet-system. Se den siste traileren til spillet under.

 

«The Secret World» har slippdato 19 juni 2012. Spillet kommer kun til PC.

«Epic Mickey 2: The Power of Two»

Disney Interactive Studios og Junction Point Studios «Epic Mickey» fra 2010 ble nogelunde godt motatt. Spillet ble priset for sin unike sjarm og bruk av disney-historie, men ble derimot kraftig kritisert for dårlig kamera og mangel på stemme-skuespill. Junction Point Studios, med legendariske Warren Spector i spissen, har derfor lagt masser av ekstra arbeid ned i nettopp disse aspektene når de når gjør seg klare for å lansere en oppfølger til spillet, kalt «Epic Mickey 2: The Power of Two». Se den første utviklerdagboken under.

 

«Epic Mickey 2: The Power of Two» har antydet slippdato september 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Mac og selvfølgelig Nintendo Wii.

«Darksiders II»

Vigil Games jobber for tiden med oppfølgeren til «Darksiders» fra 2010. Mens det originale spillet fulgte «War», en av apokalypsens fire ryttere, vil «Darksiders II» følge hans rytter-bror «Death». Spillet skal være satt delvis parallelt med det første spillet og vil gi spillere muligheten til å se mange av hendelsene i originalen fra et annet synspunkt. Se den siste traileren til spillet under.

 

«Darksiders II» har slippdato 24 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. En egen versjon til Nintendos Wii U er også planlagt.

«Sly Cooper: Thieves in time»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en saftig gameplay-video fra Sony og Sanzaru Games kommende «Sly Cooper: Thieves in Time». Videoen kan selvfølgelig ses under.

 

«Sly Cooper: Thieves in Time» har antydet slippdato fjerde kvartal 2012. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.