Hemmelig Diablo-brett funnet
0

Hemmelig Diablo-brett funnet

mai 19 Spill.no  

Nettstedet Diablowiki.net har lagt ut en beskrivelse av hvordan man får tilgang til det hemmelige brettet Whimsyshire.

Ultrasøtt

Det første Diablo hadde ifølge ryktene et eget Cow Level, noe som viste seg å ikke stemme. I stedet la Blizzard inn et i Diablo II. Som et hyggelig nikk til de som forventet noe lignende i Diablo III – eller et spark til de som opprinnelig kritiserte spillet for å være for fargerikt – har de nå implementert det fargesprakende og ultrasøte brettet Whimsyshire for ekstra initiativrike spillere.

Selv om Whimsyshire er tilgjengelig allerede fra første akt, er vanskelighetsgraden tilpasset fjerde akt, så det anbefales ikke å ta turen dit før man har gjort seg godt ferdig med resten av spillet.

Spoiler-alarm

Nettstedet Diablowiki.net forklarer i detalj hvordan man går frem for å få tilgang på brettet, men spillere som ikke vil få spolert handlingen, anbefales å vente til andre gjennomspilling før de setter igang med forberedelsene.

Nettstedet har også lagt ut en video med instruksjoner, og også her advarer vi mot elementer som spolerer moroa for de som liker å finne ut ting på egen hånd.

Se video

Diablo III utvikles av Blizzard og utgis av Activision for PC og Mac.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.