Søndagstapas
0

Søndagstapas

jun 03 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Til uken begynner årets E3-messe og mange av spillprodusentene har begynte å varme opp med tidlige trailer-slipp, allerede denne uken. Ukens søndagstapas er derfor dedikert til disse. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. E3-trailer fra «Of Orcs And Men».

  2. E3-trailer fra «Hitman: Absolution».

  3. E3-trailer fra «Guardians of Middle-Earth».

  4. E3-trailer fra «Injustice: Gods Among Us».

  5. E3-trailer fra «Castlevania: Lords of Shadow 2».

  6. E3-trailer fra «Dishonored».

  7. E3-trailer fra «Tomb Raider».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Of Orcs And Men»

Cyanide Studios og Focus Home Interactive vil gi oss en alternativ tolkning av en av fantasi-verdenens mest tradisjonelle roller. «Of Orcs And Men» følger nemlig en «Orc» og en «Goblin» i kampen mot det onde mennesket. Se E3-traileren under.

 

«Of Orcs And Men» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Hitman: Absolution»

IO Interactive har kanskje vært litt distrahert de siste årene, men nå skal de endelig gi fansen det de ønsker. Til vinteren kommer nemlig «Hitman: Absolution» og spillet ligger an til å bli et av årets store titler. Se den utrolige E3-traileren under.

 

«Hitman: Absolution» har slippdato 23 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Guardians of Middle-Earth»

Monolith Productions og Warner Bros. Interactive annonserte denne uken en ny tittel basert på «Ringenes Herre»-lisensen. «Guardians of Middle-Earth», som tittelen skal hete, vil være Monoliths tolkning av såkalt et «Defense of the Ancients»-spill, også kalt «Dota», satt til Tolkiens fantasi-verden. Se E3-traileren under.

 

«Guardians of Middle-Earth» har antydet slippdato høsten 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Injustice: Gods Among Us»

NetherRealm Studios og Warner Bros. Interactive annonserte denne uken en ny tittel basert på DC Comics tegneserie-univers. «Injustice: Gods Among Us» skal sette både superhelter og super-skurker opp imot hverandre og lover masser av brutal action. Se E3-traileren under.

 

«Injustice: Gods Among Us» har antydet slippdato en gang i løpet av 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og Wii U.

«Castlevania: Lords of Shadow 2»

MercurySteams «Castlevania: Lords of Shadow» fra 2010 ble godt mottatt av både fans og spillpresse og selv synes jeg spillet målte seg godt opp imot gigantene innenfor sjangeren. Denne ble spillets oppfølger også annonsert, noe fans av spillet sikkert har ventet på. Se E3-traileren under.

 

«Castlevania: Lords of Shadow 2» har foreløpig ingen antydet slippdato. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Dishonored»

Arkane Studios og Bethesdae Softworks «Dishonored» har fått mye oppmerksomhet dette året. Kanskje ikke så rart når spillet regnes som en blanding av stortitler som «Bioshock», «Assassin’s Creed», «Deus Ex» og «Thief». Se E3-traileren til spillet under.

 

«Dishonored» har slippdato 12 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Tomb Raider»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med E3-traileren til Crystal Dynamics kommende «Tomb Raider». Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Tomb Raider» har slippdato 8 mars 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, Wii U og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.