Hypp på å teste Dawnguard?
0

Hypp på å teste Dawnguard?

jun 02 Spill.no  

Utvikler Bethesda tar nå imot registreringer av potensielle betatestere av den kommende Skyrim-tilleggspakken Dawnguard.

Xbox 360-beta

Bethesda er virkelig i vinden for tiden. Ikke bare er det femte spillet i The Elder Scrolls-serien, Skyrim, en uforbeholden suksess, men de har også offentliggjort planer for både et onlinerollespill basert på serien, The Elder Scrolls Online, og en tilleggspakke ved navn Dawnguard.

Se trailer

Det er sistnevnte som nå straks skal betatestes, og det er Xbox 360-utgaven som skal i ilden. Derfor har Bethesda nå lagt opp en nettside hvor du kan registrere navn, email og informasjon om konsollen og figuren din, i håp om at utgiveren plukker deg neste uke, da de starter prossessen.

Registrering foregår HER

The Elder Scrolls V: Skyrim utvikles og utgis av Bethesda for Playstation 3, Xbox 360 og PC. Spillets første tilleggspakke, Dawnguard, lanseres i løpet av sommeren, og blir Xbox 360-eksklusiv i 30 dager. før den også slippes på PC og PS3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.