Leeroy Jenkings – kortfilmen
0

Leeroy Jenkings – kortfilmen

jun 02 Spill.no  

Regissør Finn O»Hara står bak en kortfilm basert på Leeroy Jenkins – nettrollespillenes mest omtalte videoklipp.

Viralklassiker

De aller fleste har sett klippet på ett eller annet tidspunkt – Teamet gjør seg klar før de entrer et rom fullt av drager og drageegg, og gjør noen overdrevne kalkulasjoner om oppdragets sjanser, før paladin Leeroy Jenkins bryter gjennom alt snakket, og løper ropende inn i rommet og får hele teamet drept. Klippet har gått sin seiersgang på internett i snart seks år nå, og mannen bak stemmen, Ben Schulz, har blitt kjendis i MMO-miljøet.

Videoen har fostret et utall hyllester i form av sanger, remixer og filmer, men det er sjelden de har kommet i nærheten av kvaliteten og originaliteten til kortfilmen Finn O’Hara har skapt. O’Hara har omtolket det hele til en situasjon hvor ranere står utenfor banken og planlegger, og omstillingen fungerer overraskende bra. 

Se kortfilm

Opphavet

Om du er blant de som ennå ikke har sett Leeroy Jenkins-klippet, har vi lagt ved det også. Hendelsen ble i ettertid avslørt som avtalt spill, som kritikk til de som bare er opptatt av tall og formler i MMO-spill. Og selvfølgelig en hyllest til de som følger hjertet sitt – rett i avgrunnen.

Leeroy Jenkins


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.