Søndagstapas
0

Søndagstapas

jun 17 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. E3-trailer fra «Mark of the Ninja».

  2. Lanseringstrailer «Sins of a Solar Empire: Rebellion».

  3. Siste utviklerdagbok fra «Transformers: Fall of Cybertron».

  4. Siste utviklerdagbok fra «The Amazing Spider-Man».

  5. Debut-traileren til «Walter».

  6. Siste utviklerdagbok fra «NHL 13».

  7. Første trailer fra «Amnesia: A Machine for Pigs».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Mark of the Ninja»

Klei Entertainment har gjort stor suksess med sin ekstremt voldelige «Shank»-serie. Nå vil de derimot prøve seg på en noe annerledes sjanger. Nyannonserte «Mark of the Ninja» er riktignok ganske gjenkjennelig og bruker fortsatt den samme kunst-stilen og 2d-formen. Det som skiller «Mark of the Ninja» fra «Shank» er nemlig et vaske-ekte snike-system. Se den noe forsinkede E3-traileren fra spillet under.

 

«Mark of the Ninja» har antydet slippdato sommeren 2012. Spillet er kun annonsert til Xbox 360.

«Sins of a Solar Empire: Rebellion»

Ironclad Games har gjort stor suksess med «Sins of a Solar Empire». Spillet blander elementer fra sanntids-strategi og såkalt 4X-strategi, for eksempel «Civilization»-serien. Spillet ble først sluppet i 2008, men Ironclad Games har fortsatt å støtte spille med jevnlige utvidelsespakker. Den siste i linjen, som forøvrig heter «Sins of a Solar Empire: Rebellion», ble sluppet denne uken og er den første av pakkene som kan spilles helt alene. Det vil si at man ikke trenger å eie originalen for å spille det. Se lanseringstraileren under.

 

«Sins of a Solar Empire: Rebellion» finnes allerede i butikkene og kan kun skaffes til PC.

«Transformers: Fall of Cybertron»

Da High Moon Studios tok over «Transformers»-lisensen og ga ut «Transformers: War for Cybertron» fra 2010, så det ut til å gå oppover for den antatt forheksede lisensen. Spillet var riktignok ingen megasuksess, men det var helt klart store skritt over tidligere spill basert på lisensen. Nå håper High Moon Studios og nå et enda høyere nivå med en direkte oppfølger kalt «Transformers: Fall of Cybertron». Det nye spillet vil, som tittelen antyder, fortelle historien om krigen som tilslutt ødelegger robotenes hjemplanet. Se den siste utviklerdagboken fra spillet under.

 

«Transformers: Fall of Cybertron» har slippdato 31 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«The Amazing Spider-Man»

Den canadiske utvikleren Beenox har de siste årene vært ansvarlig for å gi ut spill basert på Marvels «Spider-Man». Noe de også har gjort med nogen lunde suksess. «Spider-Man: Shattered Dimensions» og «Spider-Man: Edge of Time» var riktignok ganske linjere opplevelser og oppfylte ikke fansens drøm om å kaste seg rundt i Manhattan. Derimot er det nettopp dette vi nå skal få sjansen til i «The Amazing Spider-Man» som er forventet om snaue to uker. Se den siste utviklerdagboken fra spillet under.

 

«The Amazing Spider-Man» har slippdato 29 juni 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Egne versjoner til Wii, 3DS og DS er også forventet.

«Walter»

En gruppe utviklere fra Eden Games, mest kjent for «Test Drive Unlimited» og «Alone in the Dark (2008)», stiftet i fjor Blossom Games. Sammen ville de gå bort i fra spill med gigant-budsjetter og heller fokusere på unike nedlastbare opplevelser. Blossom Games debuterte også sitt første spill denne uken. Spillet, som heter «Walter», følger et vannbasert vesen med samme navn som tar opp kampen mot et ondt oljeselskap. Se debut-traileren fra spillet under.

 

«Walter» har antydet slippdato en gang i løpet av 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«NHL 13»

Electronic Arts «NHL»-serie har blitt regnet som kanskje den ypperste sportspill-serien de siste årene. Det takket være betydelige forbedringer med hver nye tittel. «NHL 13», som er forventet senere i år, er heller intet unntak. Med årets tittel har Electronic Arts nemlig valgt å fokusere på spillets kunstige intelligens. Noe som kommer tydelig fram i den siste utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«NHL 13» har slippdato 13 september 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Amnesia: A Machine for Pigs»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med debut-traileren til «Amnesia: A Machine for Pigs». Videoen kan selvfølgelig ses under.

 

«Amnesia: A Machine for Pigs» har foreløpig ingen slippdato, men er forventet før Halloween 2012. Spillet kommer kun til PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.