Søndagstapas
0

Søndagstapas

jul 01 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Utviklerdagbok og Lanseringstrailer fra «Spec Ops: The Line».

  2. Første sniktitt på «Warframe».

  3. E3-presentasjonen fra «Planetside 2».

  4. Siste utviklerdagbok fra «The Amazing Spider-Man».

  5. Karakter-debut og gameplay-trailer fra «Dead or Alive 5».

  6. Lanseringstraileren til «The Walking Dead – Episode 2».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Spec Ops: The Line»

Yager Development og 2K Games slapp denne uken «Spec Ops: The Line». Spillet et tredjepersons skytespill med et spesielt fokus på karakterutvikling og handling. Satt til et sandbelagt Dubai, følger spillet tre elitesoldater som har i oppgave å finne den savnede oberst Konrad. Se den siste utviklerdagboken, samt lanseringstraileren, fra spillet under.

 

 

«Spec Ops: The Line» ble sluppet denne uken og kan skaffes til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Warframe»

Digital Extremes slapp «Darkness II» litt tidligere i år. Det vil ikke derimot si at de har vært på latsiden. Denne uken avslørte de nemlig sin neste tittel, kalt «Warframe». Så langt er svært lite kjent om spillet, men det er ingen tvil om at det finnes et potensiale her. Se avsløringsvideoen under.

 

«Warframe» har foreløpig ingen slippdato og spillet er, så langt, bare annonsert til PC.

«Planetside 2»

Selv om årets E3 nå ligger noen uker bak oss, vil det ikke derimot si at vi har fått med oss absolutt alt. Blant det mange gikk glipp av finner vi en presentasjon av «Planetside 2». Presentasjonen er kanskje litt tørr, men den deler broderlig med informasjon rundt spillets systemer. Se presentasjons-videoen under.

 

«Planetside 2» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer kun til PC.

«The Amazing Spider-Man»

Beenox og Activision slapp denne uken «The Amazing Spider-Man», basert på sommerens kommende storfilm ved samme navn. Spillet er riktignok satt etter filmens handling og filmen er enda litt over en uke fra kinolerretet. Noen, som meg selv inkludert, vil kanskje vente med spillet til de har sett filmen. Mens vi venter kan vi derimot sjekke ut den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«The Amazing Spider-Man» ble sluppet denne uken og kan skaffes til Xbox 360 og Playstation 3. Det finnes også egne versjoner til Wii, DS og 3DS, mens en PC-versjon er forventet 10 august.

«Dead or Alive 5»

«Dead or Alive»-seriens raske gameplay og dynamiske kamper, for å ikke nevne lettkledde damer, har lenge vært en favoritt blant mange kampspill-fans. Likevel er det blitt noen år siden vi har sett noe særlig til serien. Det er med andre ord på tide at Team Ninja og Tecmo Koei endelig skal gi ut «Dead or Alive 5». Denne uken avslørte de en av spillets nye karakterer, en tae kwon do utøver bare kalt Rig. Se den Rigs debut-trailer under.

 

«Dead or Alive 5» har slippdato 25 september 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«The Walking Dead – Episode 2»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med lanseringstraileren til andre episode av TellTale Games «The Walking Dead». Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«The Walking Dead – Episode 2» ble sluppet denne uken og kan skaffes til Xbox 360, Playstation 3, PC og Mac.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.