Søndagstapas
0

Søndagstapas

jul 22 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Den siste traileren fra «Injustice: Gods Among Us».

  2. E3-gjennomgangen av «Metro: Last Light».

  3. To nye utviklerdagbøker fra «Sleeping Dogs».

  4. Tre nye «gameplay»-videoer fra «Resident Evil 6».

  5. Den siste utviklerdagboken fra «Darksiders II».

  6. Traileren fra den nyeste DLC-pakken til «Battlefield 3».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Injustice: Gods Among Us»

NetherRealm Studios, mest kjent som utviklerne bak «Mortal Kombat»-serien, jobber for tiden med et kamp-spill basert på DC Comics høyt elskede superhelter. «Injustice: Gods Among Us», som spillet blir kalt, vil la spillere denge løs med kjente og kjære superhelter og superskurker. Se den siste traileren fra spillet under.

 

«Injustice: Gods Among Us» har antydet slippdato en gang i løpet av 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og Wii U.

«Metro: Last Light»

4A Games «Metro: Last Light» var visstnok en av de større overraskelsene under årets E3-messe litt tidligere i år. Riktignok var det kun inviterte spillpresse som fikk oppleve gjennomgangen av spillet. Det vil derimot forandre seg nå. Denne uken slapp nemlig 4A Games og THQ den sagnomsuste spill-gjennomgangen. Videoen kan selvfølgelig ses under.

 

«Metro: Last Light» har antydet slippdato første kvartal 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, Wii U og PC.

«Sleeping Dogs»

United Front Games og Square-Enixs «Sleeping Dogs» nærmer seg med stormskritt. Spillet er bare en snau måned fra lansering og selv håper jeg spillet kan oppfylle åpenverden-behovet mens vi venter på «Grand Theft Auto V». Hvorvidt spillet kommer til å leve opp til forventningene gjenstår å se, men United Front Games har i det minste fått tak i et stort spekter av rimelig kjente stemmeskuespillere og eksperter. Se bare de siste utviklerdagbøkene under.

 

 

«Sleeping Dogs» har slippdato 17 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Resident Evil 6»

Capcoms «Resident Evil»-serie har lenge vært regnet som kongen av den såkalte «Survival Horror»-sjangeren. Riktignok har de siste spillene i serien fått et større og større fokus på action. Noe som både har skaffet serien både nye fans samt gitt slipp på noen av de gamle. Med «Resident Evil 6» prøve derfor Capcom å appellere til begge sider av spektrumet. For å få et bedre innblikk i de forskjellige spillestilene i spillet kan man eventuelt sjekke ut de siste «gameplay»-videoen fra spillet. Videoene kan som vanlig ses under.

 

 

 

«Resident Evil 6» har slippdato 2 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PC-versjon er forventet noe senere.

«Darksiders II»

Vigil Games «Darksiders II» er forventet i august og som en selverklært fan av originalen må jeg innrømme at forventningene er ganske høye. Med oppfølgeren har Vigil Games valgt å vise dødens, en av de andre av apokalypsens fire ryttere, side av originalens handling. Samtidig har de utvidet spillbarheten med rollespill-elementer som ferdighets-trær og et «loot»-system. Se den siste utviklerdagboken fra spillet under.

 

«Darksiders II» har slippdato 21 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. En Wii U versjon er også forventet noe senere.

«Battlefield 3»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med traileren fra den siste nedlastbare pakken til «Battlefield 3». Traileren kan ses under.

 

«Battlefield 3» finnes allerede i butikkene og kan skaffes til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.