Søndagstapas
0

Søndagstapas

jul 29 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Siste trailer og gameplay-video fra «NHL 13».

  2. Siste trailer og gameplay-video fra «Sleeping Dogs».

  3. Flerspiller-trailer fra «Transformers: Fall of Cybertron».

  4. Den nyeste utviklerdagboken fra «End of Nations».

  5. Gameplay-trailer fra «Dishonored».

  6. Diger gameplay-video fra «Crysis 3».

  7. Siste trailer fra «Halo 4».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«NHL 13»

Electronic Arts «NHL»-serie regnes av mange for å være blant de ypperste av sportspill-seriene. Det takket være stadige nyvinninger i alt fra animasjoner til spill-moduser. Kommende «NHL 13» er heller intet unntak og kommer med en rekke forbedringer. Et av de nye trekkplastrene kommer i form av det såkalte «GM Connected»-moduset. Det nye moduset gir spillerne muligheten til å fungere som manager for lag fylt med andre spillere. Se traileren til det nye moduset samt en detaljrik gameplay-gjennomgang under.

 

 

«NHL 13» har slippdato 13 september 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Sleeping Dogs»

Jeg har ikke lagt skjul på min begeistring for United Front Games kommende «Sleeping Dogs». Selv om spillet har vært gjennom en del turbulente perioder ligger det nå an til å slippes neste måned og jeg håper selvfølgelig at spillet vil leve opp til forventningene. Denne uken slapp United Front Games både en actionspekket trailer samt en åtte minutter lang gjennomgangs-video til spillet. Begge videoen kan selvfølgelig ses under.

 

 

«Sleeping Dogs» har slippdato 17 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Transformers: Fall of Cybertron»

Selv om High Moon Studios «Transformers: War for Cybertron» ikke akkurat stakk av med veldig mange «Årets Spill»-priser var det et stort skritt i riktig retning for «Transformers»-lisensen. Det var spesielt spillets flerspillerdel som gjorde det store inntrykket, ihvertfall på meg. High Moon Studios håper selvfølgelig at den kommende oppfølgeren, «Transformers: Fall of Cybertron», vil overgå forgjengeren på alle måter. Da også på flerspiller-fronten. Det er også spillets flerspillerdel som er i fokus i den siste traileren fra spillet, som kan ses under.

 

«Transformers: Fall of Cybertron» har slippdato 24 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«End of Nations»

Petroglyph Games har store ambisjoner for sanntids strategi-sjangeren. Med deres kommende «End of Nations» prøver de nemlig å binde sammen RTS-sjangeren med MMO-sjangeren. Dette gjør de ved å implementere spiller-tilpassede hærer, karakter progresjon og gigantiske baner med opptil 56 spillere. Videre vil spillet også ha en data-styrt makt som spillere sammen kan kjempe mot. Se den siste utviklerdagboken fra spillet under.

 

«End of Nations» er forventet innen året er omme. Spillet kommer kun til PC.

«Dishonored»

Arkane Studios «Dishonored» har snudd mange hoder siden spillet ble annonsert i fjor sommer. Kanskje mest takket være spillets unike, dog ikoniske, verden og kunst-stil. Et annet aspekt som har vekket interesse hos mange er nok spillets åpne spillestil. Med et hav av forskjellige ferdigheter og mulige veier, kan spillerne nemlig selv velge hvordan de skal oppnå spillets forskjellige mål. For å eksemplifisere dette slapp Arkane Studios, denne uken, en trailer hvor det vises noen av måten man kan takle en spesifikk situasjon. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Dishonored» har slippdato 12 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstaiton 3 og PC.

«Crysis 3»

Cryteks «Crysis»-serie har lenge vært blant favorittene for mange brukere her på Spill.no. Derfor regner jeg med at forventningene er høye til «Crysis 3» som er forventet på nyåret. Crytek prøver nå å kombinere den grønne jungelen fra det første spillet med storby-jungelen fra «Crysis 2» og det hele ser, som forventet, veldig imponerende ut. Nanodrakten er selvfølgelig tilbake og byr som vanlig på en rekke ferdigheter og spillestiler. Se spillet i aksjon i gjennomgangs-videoen under.

 

«Crysis 3» har antydet slippdato februar 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Halo 4»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den siste traileren fra 343 Studios høyt etterlengtede «Halo 4». Traileren kan ses under.

 

«Halo 4» har slippdato 6 november 2012. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.