Twilight Symphony er nær
0

Twilight Symphony er nær

jul 28 Spill.no  

Komponistene i ZREO – en gruppe utrolig dedikerte Zeldafans – er snart ferdige med sitt nye verk Twilight Symphony, som vil bestå av både akustisk og digitalt orkestrerte tolkninger av musikken fra Legend of Zelda: Twilight Princess. 

Så godt som ferdig

Twilight Symphony er deres mest ambisiøse verk hittil, og vil bestå av over tre timers godlyd med fullt kor og det hele. Sjef for prosjektet, Eric Bucholz, sier til bloggen Links Hideaway at opptakene er så godt som i boks, og at verkene snart vil bli tilgjengelige på deres hjemmeside. Her kan man følge prosjektets siste fase direkte, gjennom en svært informativ liveblogg. 

Fans av Zeldamusikk har det forøvrig godt om dagen, ettersom konsertturneen Symphony of the Goddesses går for fulle hus i USA. Bucholz og flere andre fra ZREO har hjulpet med noteskriving og videoklipp, og vi håper at turneen dukker opp med topp kvalitet og lyd til oss her på bjerget etterhvert også. 

Se klipp under

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.