Søndagstapas
0

Søndagstapas

aug 26 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Lanseringstraileren fra «Transformers: Fall of Cybertron».

  2. Oversikts-video fra «Resident Evil 6».

  3. Den siste traileren fra «NHL 13»

  4. Den siste utviklerdagboken fra «NBA 2K13».

  5. Den første utviklerdagboken fra «Star Wars 1313».

  6. Teaser-video fra «Halo 4: Forward Unto Dawn».

  7. Den Siste tech-demoen fra «Unity 4».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Transformers: Fall of Cybertron»

High Moon Studios og Activision lanserte denne uken «Transformers: Fall of Cybertron». Spillet er en direkte oppfølger til «Transformers: War for Cybertron» fra 2010 og forteller historien om hvorfor de mektige robotene må forlate sin hjemplanet og reise til Jorden. Er du blant de som ennå ikke har plukket opp spillet eller er litt usikker på om det er noe for deg. Da kan lanseringstraileren kanskje gjøre valget litt lettere. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Transformers: Fall of Cybertron» finnes allerede i butikkene og kan skaffes til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Resident Evil 6»

De siste årene har vi sett hvordan en nett-tilkobling kan en spillopplevelse. Da snakker jeg ikke bare om de tradisjonelle nettbaserte modusene, men også enspillerdelen av spillet. Det er tydelig at Capcom også har fulgt med for med «Resident Evil 6» lanserer de også et system de har valgt å kalle ResidentEvil.net. Det nye systemet lar venner konkurrere om de beste poengsummene i diverse utfordringer, samt være en del av globale samarbeidsoppgaver og konkurranser. For å forklare systemet nærmere slapp Capcom, denne uken, en oversikts-video om systemet. Se videoen under.

 

«Resident Evil 6» har slippdato 2 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PC-versjon er forventet noe senere.

«NHL 13»

Electronic Arts «NHL 13» nærmer seg utgivelse og spillende ishockey-fans har nok mye å glede seg til. Spillet største nyvinninger kommer i form av det nye skøyte-systemet, kalt «True Performance Skating» og den mye forbedrede kunstige intelligensen. Videre lover Electronic Arts også utvidelser av alt fra det klassiske «Be A Pro»-moduset til det nye «GM Connected»-moduset. Se den siste traileren fra spillet under.

 

«NHL 13» har slippdato 13 september 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«NBA 2K13»

Visual Concepts og 2K Games «NBA 2K»-serie er helt tydelig kongen av basketspillene om dagen. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at hovedmotstanderen, Electronic Arts, har gått i hi. Likevel vil ikke det si at utviklerne hos Visual Concepts har blitt late. For «NBA 2K13» har de nemlig utviklet et nytt kontroll-oppsett og med et nytt kontroll-oppsett kommer også en rekke nye finesser. Skytemekanikk, forsvar og dribling har alle nemlig fått en rekke forbedringer. Det er også noen av disse forbedringene som er i fokus i den siste utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«NBA 2K13» har slippdato 5 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Star Wars 1313»

LucasArts annonsering av «Star Wars: 1313» var helt klart en av de største overraskelsene under årets E3-messe. For ikke nok med at spillets mørke setting og handling er noe «Star Wars»-fans har ønsket seg lenge, så er det også kanskje det peneste spillet vi noen gang har sett. Riktignok har vi ennå ikke fått se så mye av spillet og ingen plattformer har blitt annonsert. Derimot er det ganske spesielt å plutselige oppdage at det man ser på er gameplay når man trodde det var forhåndsgenerert CG. Siden annonseringen i mai har det vært veldig stille rundt spillet, men det virker som om det er på vei til å forandre seg. Denne uken slapp LucasArts nemlig den første utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan selvfølgelig ses under.

 

«Star Wars 1313» har foreløpig ingen slippdato og ingen annonserte plattformer.

«Halo 4»

Til vinteren blir det endelig et gjensyn med «Master Chief» og jeg regner med at det er mange som gleder seg å endelig ta kontroll over mesteren igjen. For selv om vi, de siste årene, har fått gode spill basert på «Halo»-lisensen i form av «Halo 3: ODST» og «Halo: Reach» er det selvfølgelig sjefen selv de fleste ønsker å spille som. Utgivelsen av et «Halo»-spill er selvfølgelig en stor begivenhet for spillmarkedet og Microsoft har bestemt seg for å støtte opp utgivelsen av «Halo 4» med en «live-action» webserie. «Forward Unto Dawn», som webserien blir kalt, starter ikke før 5 oktober, men denne uken slapp Microsoft en slags introduksjonsvideo til serien. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Halo 4» har slippdato 6 november 2012. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«Unity 4»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den siste tech-demoen til Unity Technologies kommende spillmotor «Unity 4».

 

Videoen over er ikke fra et spill, men kun en tech-demo.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.