Søndagstapas
0

Søndagstapas

sep 23 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Den siste traileren fra «Hitman: Absolution».

  2. Den første «Gameplay Series»-videoen fra «Need for Speed: Most Wanted».

  3. Lanseringstraileren til «Dead or Alive 5».

  4. Den siste traileren fra «Crysis 3».

  5. Videogjennomgang av kombosystemet til «Remember Me».

  6. Den siste traileren fra «Far Cry 3».

  7. Debut-traileren fra «Puppeteer».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Hitman: Absolution»

IO Interactive og Square-Enix er snart klare med «Hitman: Absolution». Det er over seks år siden vi sist fikk leke oss med mester-morderen, Agent 47, og fans av serien har nok mye å glede seg til. Det nye spillet vil gjøre mye for å lettere inkludere nye spillere, men IO Interactive lover at den grunnleggende spillestilen vil være intakt. Den siste utviklerdagboken fra spillet tar for seg våpenutvalget i spillet og i tro «Hitman»-stil er det mer enn det som regnes som tradisjonelle våpen som finnes her. Se utviklerdagboken under.

 

«Hitman: Absolution» har slippdato 20 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Need for Speed: Most Wanted»

Criterion Games gjorde stor suksess da de tok over «Need for Speed»-serien i 2010 med «Need for Speed: Hot Pursuit». Dette er en suksess de selvfølgelig håper å fortsette med det kommende «Need for Speed: Most Wanted». Denne gangen har Criterion Games valgt å sette spillet til en åpen by de har kalt Fairhaven City og i likhet med det forrige spillet, samt navnbroren fra 2005, vil en del av fokuset ligge rundt det å kjøre fra politiet. Denne uken slapp Criterion Games og Electronic Arts den første videoen i deres såkalte «Gameplay Series». Videoen, som denne gangen fokuserer på spillets en-spillerdel, kan som vanlig ses under.

 

«Need for Speed: Most Wanted» har slippdato 1 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC og Playstation Vita.

«Dead or Alive 5»

Det er nå godt over seks år siden vi har sett en fullverdig «Dead or Alive»-tittel på markedet. Serien som en gang var den selvkronede kongen over slossespill har dog mer konkurranse en noen sinne og Team Ninja har mye å bevise med «Dead or Alive 5». Noe de håper å gjøre ved å fokusere på interaktive elementer i banene og et utvidet karaktergalleri. Spillet skal lanseres allerede til uken og med utgivelsen rett rundt hjørnet slapp Team Ninja og Tecmo Koei, denne uken, lanseringstraileren til spillet. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Dead or Alive 5» har slippdato 28 september 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Crysis 3»

Cryteks «Crysis» fra 2007 har allerede en nærmest legendarisk status. Likevel var det ikke alle som satte like stor pris på fjorårets «Crysis 2». Blant den mest hardbarka fansen fantes det nemlig mange som mente Crytek hadde gått bort fra spillets mest definerende aspekter. Deriblant spillets åpne natur. Kommende «Crysis 3» har derimot muligheten til å overvinne de mest kritiske igjen. Spillet skal igjen være satt til New York, men denne gangen er byen dekket av en regnskog. Se den siste traileren fra spillet under.

 

«Crysis 3» har antydet slippdato februar 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Remember Me»

Da Capcom og Dontnod Entertainment annonserte «Remember Me» litt tidligere i år var det mange som snudde hodet. Spillet er satt til en dystopisk fremtid og både handlingen og gameplayet er basert rundt muligheten til å innvirke karakters hukommelse. Utover det skal spillet først og fremst være et actionspill med et dypt kampsystem. Det er også en del av dette kampsystemet vi får vite mer om i den siste videogjennomgangen fra spillet. Se videoen under.

 

«Remember Me» har antydet slippdato mai 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Far Cry 3»

Ubisofts «Far Cry 3» er helt klart blant høstens mest etterlengtede spill. Spillet markerer seriens retur til tropiske øyer og lover en rekke fargerike karakterskildringer. Vi har tidligere blitt introdusert til gærningen Vaas og hans mer sensuelle, dog ikke mindre forstyrrede, søster Citra. Det kan derimot virke som om disse ikke nødvendigvis står bak all ondskapen. Ihvertfall ikke hvis vi skal tro den siste traileren fra spillet. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Far Cry 3» har slippdato 29 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Puppeteer»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med debut-traileren til det unike plattform-spillet «Puppeteer». Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Puppeteer» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.