Søndagstapas
0

Søndagstapas

jul 03 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjente og kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å skape litt fart og spenning i den ellers ganske så trege og kjedelige søndagen. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et bredt tilbud på menyen og håper det finnes noe for de aller fleste. Som vanlig tar vi også gjerne i mot både ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi åpner det hele med oppdatert grafikk fra «Crysis 2», før vi får mer om handlingen i «Resistance 3». Deretter blir det nok et heftig gjensyn med «Ace Combat: Assault Horizon», før vi utforsker betaen til «Uncharted 3: Drake’s Deception». Mot slutten blir det så utviklerdagbøker fra både «Deus Ex: Human Revolution» og «Rage», før vi det hele avsluttes med en trailer fra «Gears of War 3».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Crysis 2»

Crytek lovte at «Crysis 2», som ble lansert tidligere i år, skulle slå alle grafiske rekorder på konsollfronten. Hvorvidt det ble gjort er nok opp til øyet som ser, men det er uansett ingen tvil om at «Crysis 2» ser flott ut. Riktignok var det PC-spillerne som klagde på spillets grafiske fremvisning. For selv om «Crysis 2» var et vakkert spill, som krevde en ganske kraftig maskin, var den ikke i nærheten av det monsteret som originalen regnes for å være. Blant annet manglet spillet støtte for den nyeste versjonen av DirectX, også kalt DX11. Likevel lovet Crytek å oppdatere spillet til den nyeste teknologien i løpet av sommeren. Det løftet har de også holdt. Denne uken slapp de nemlig oppdateringen som skal gi det lille ekstra. Hvis du lurer på hvordan «Crysis 2» nå kan se ut på en skikkelig monstermaskin, er det bare å se traileren under.

 

«Crysis 2» finnes allerede i butikkene. Spillet kan skaffes til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Resistance 3»

«Resistance 3» er forventet til høsten og Insomniac Games har nå åpnet slusene for fult. Vi har jo allerede fått masse informasjon om spillets nye fiender denne uken. Hvis du derimot fortsatt er sulten etter mer fra «Resistance 3», kan du puste lettet ut. Under har vi nemlig nok en utviklerdagbok fra spillet. Denne går mer i detalj på spillets handling og verden.

 

«Resistance 3» har slippdato 9 september 2011. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Ace Combat: Assault Horizon»

Namco Bandai har planer om å igjen sette «Ace Combat» på kartet med «Ace Combat: Assault Horizon». Spillet har så langt klart å imponere kraftig med hver eneste trailer. Derimot er trailere sjeldent tro til spillets faktiske gameplay. Svaret på om spillets gameplay faktisk måler opp må vi nok vente enda litt lenger på. Derimot slapp Namco Bandai, denne ukne, i det minste en ti minutter lang gameplay-trailer fra spillet og så langt klarer spillet fortsatt å imponere. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Ace Combat: Assault Horizon» har slippdato 14 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3

«Uncharted 3: Drake’s Deception»

Naughty Dogs «Uncharted»-serie har sjarmert seg inn i hjertene på mange spillere verden over og det kommende «Uncharted 3: Drake’s Deception» er helt klart et av årets aller mest etterlengtede spill. Denne uken ble det også startet en såkalt betatest for spillets flerspillerdel. Betaen byr på en rekke nyheter for spillserien og det kan kanskje være litt mye for noen. Naughty Dog har derfor sluppet en video som forklarer mange av spillets nye funksjoner. Videoen kan selvfølgelig ses under.

 

«Uncharted 3: Drake’s Deception» har slippdato 4 november 2011. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Deus Ex: Human Revolution»

Eidos Montreal og Square Enix prøver med «Deus Ex: Human Revolution» å gjenopplive en legende. Spillet er nemlig en oppfølger til «Deus Ex» fra 2000. Spillet er riktignok satt til året 2027, altså 25 år før originalen. Med et godt øye for detaljer har Eidos Montreal prøvd å skape en futuristisk verden inspirert av selveste rennesansen. Denne verdenen, teknologien og politikken den innebærer er også noen av temaene som blir tatt opp i den første utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Deus Ex: Human Revolution» har slippdato 26 august 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Rage»

Id Software er nok mest kjent for å være selskapet som skapte FPS-sjangeren. Med titler som «Wolfenstein», «Doom» og «Quake» under beltet har selskapet skapt seg en både langtgående og legendarisk portefølje. Det vil ikke derimot si at selskapet har sluttet å innovere. «Rage» er forventet senere i år og vil også debutere den nye spillmotoren Id Tech 5. Hvordan selskapets legendariske fortid og nye teknologi smis sammen i «Rage» er også temaet i den første utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Rage» har slippdato 7 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Gears of War 3»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en trailer til Epic Games kommende «Gears of War 3». Traileren, som kan ses under, er også første blikk Aaron Griffin, den amerikanske rapperen Ice-T sin karakter i spillet.

 

«Gears of War 3» har slippdato 20 september 2011. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.