Søndagstapas
0

Søndagstapas

jul 24 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no forsøk på å lyse opp den ellers ganske grå å triste søndagen med litt spillnyheter. Alt fra de største annonseringene til de minste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi åpner det hele med en liten bit fra «NHL 12», før vi tar turen hjem i «Prototype 2». Deretter blir det tidsportaler i «Spider-Man: Edge of Time», før vi får første trailer fra «Goldeneye 007: Reloaded». Så gåren turen over til skiftende funksjoner i «Driver: San Francisco», før vi får mer fra «Starhawk». Mot slutten blir det så humor og action med «Gotham City Imposters», før det hele avsluttes med en trailer fra «Sideway: New York».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«NHL 12»

Fjorårets «NHL»-tittel ble godt mottatt av både kritikere og sportsentusiaster. Det vil ikke derimot si at EA Sports legger listen noe lavere med «NHL 12». Blant de mange lovde forbedringene finner vi også et mye utvidet karriere modus, eller såkalt «be a pro»-modus. Det er også dette moduset som er i fokus i den siste traileren til spillet, som kan ses under.

 

«NHL 12» har slippdato 8 september 2011. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Prototype 2»

«Prototype» fra 2009 var en fortreffelig sammensurium av utrolige krefter, mutanter, dødelige virus og et kaotisk Manhatten. Med oppfølgeren, kalt «Prototype 2» lover Radical Entertainment mer av det samme, men også en rekke nyheter. Blant annet har utviklerne valgt å gi spillerne kontrollen over en ny hovedperson, en sersjant ved navn James Heller. Dette skiftet vil også sette originalens hovedperson, Alex Mercer, som spillernes fiende og Radical Entertainment mener dette gir oss en unik sjanse til å utforske Alex Mercer som karakter. Denne uken ble det også sluppet en ny trailer til spillet. Traileren, som kan ses under, gir oss et lite innblikk i James Hellers karakter og hvorfor han har et såpass sterkt hat til Alex.

 

«Prototype 2» har slippdato 27 april 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Spider-Man: Edge of Time»

Kanadiske Beenox gjorde god suksess med fjorårets «Spider-Man: Shattered Dimensions» og klarte dermed å puste nytt liv i den ganske så falmende spillserien basert på Marvels nett-slyngende superhelt. Med større tillit fra både forbrukere og utgiver prøver de nå å fortsette suksessen med «Spider-Man: Edge of Time». Spillet skal gi oss en handling som skifter mellom nåtid og 2099, et skifte som bringer med seg en rekke komplikasjoner. Denne uken slapp Beenox en ny trailer til spillet. Traileren kan ses under.

 

«Spider-Man: Edge of Time» har antydet slippdato oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii og Nintendo (3)DS.

«Goldeneye 007: Reloaded»

Legendariske «Goldeneye 007» til Nintendo 64 fikk i fjor en godt mottatt «remake» til Wii. Som vi rapporterte tidligere i uken viser det seg at en versjon til Xbox 360 og Playstation 3 også er på vei. Spillet, som blir kalt «Goldeneye 007: Reloaded», skal visstnok kjøre på en helt ny grafikkmotor og vil være en enda mer oppdatert versjon av det legendariske spillet. Se den første traileren fra «Goldeneye 007: Reloaded» under.

 

«Goldeneye 007: Reloaded» har foreløpig ingen antydet slippdato. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Driver: San Francisco»

Ubisoft Reflections lover med «Driver: San Francisco» å ta serien tilbake til sine røtter, nemlig uovertruffen kjørefølelse. Den nye «shift»-funksjonen, som lar spillerne ta direkte kontroll over enhver bil i spillet, har derimot blitt møtt med en del skepsis. Det har riktignok ikke satt noen stokker i hjulene på Ubisoft Reflections som mener den nye funksjonen er revolusjonerende og en helt ny måte å oppleve spillet på. Det er også dette de prøver å forklare bedre i den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Driver: San Francisco» har slippdato 1 september 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Mac, Wii og Nintendo 3DS.

«Starhawk»

Lightbox Interactive og Sony Santa Monica Studio jobber for tiden med «Starhawk», den spirituelle oppfølgeren til «Warhawk» fra 2007. Spillet skal være satt til et western-inspirert fremtids-univers hvor menneskeheten kjemper om en ny energikilde. Spillets helt, Emmet Graves, er en slags leiesoldat som ved hjelp av uheldige tilfeldigheter blir strandet i en liten by kalt «White Sands». Det er også her han tar opp kampen mot de muterte menneskene kalt «Outcasts». Se den siste traileren fra spillet under.

 

«Starhawk» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Gotham City Impostors»

Da Monolith Productions, kjent for titler som «F.E.A.R.» og «No One Lives Forever», annonserte «Gotham City Impostors» tidligere i år, var det mange som viste både skepsis og entusiasme. Spillet er nemlig et Batman-spill uten Batman i hovedrollen. Det er faktisk et nettbasert førstepersons-skytespill det er snakk om her og det med masser av overdreven action og humor. Spillerne blir satt i rollen som Batman eller Joker-etterligninger og må kjempe det ut i Gothams gater med masser av utrolige og improviserte våpen av alle slag. Denne uken slapp Beenox også den første traileren til spillet, som kan ses under.

 

«Gotham City Imposters» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Sideway: New York»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med traileren til et ganske så imponerende lite spill kalt «Sideway: New York».

 

«Sideway: New York» har er forventet i slutten av året. Spillet kommer kun til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.