Søndagstapas
0

Søndagstapas

sep 04 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske så trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med et lite blikk på kommende «The War of The Worlds», før vi får en skikkelig gjennomgang av «XCOM». Deretter blir det mer fra «Hawken», før vi får fortsettelsen på den spennende video-gjennomgangen av «Uncharted 3: Drake’s Deception». Så går turen til fantasiens verden i både «Dark Souls» og «Dragon’s Dogma», før vi får våpen og utstyrs-eksempler fra både «Battlefield 3» og «Call of Duty: Modern Warfare 3». Det hele avsluttes så med et kjært gjensyn med Sonys «VP of everything», Kevin Butler.

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«The War of The Worlds»

Utvikleren Other Ocean har gjort en karriere rundt det å skape klassiske spillopplevelser i det moderne spillmarkedet. Dette er også en stil de velger å fortsette med i «The War of the Worlds», en Playstation Network og Xbox Live Arcade-tittel som ble annonsert tidligere i år. Spillet vil være en original tittel med en helt egen handling satt i universet basert på H. G. Wells storslåtte verk. Other Ocean ga denne uken ut den første utviklerdagboken til spillet. Denne kan som vanlig ses under.

 

«The War of The Worlds» har antydet slippdato oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«XCOM»

2K Marin, mest kjent for «Bioshock 2», har skapt mange bølger med deres kommende tittel, «XCOM». Spillet skal være basert på den klassiske strategiserien, «X-Com», og har derfor fått mange sinte fans på nakken. På den andre siden har spillet også imponert mange nykommere. Denne uken slapp 2K Marin ut en hele 20 minutter lang videogjennomgang fra spillet, først vist under E3-messen i år. Her får vi et detaljrikt blikk på spillet, samtidig som utviklerne snakker ut om hvilke inspirasjoner den klassiske serien har gitt dem. Videogjennomgangen kan selvfølgelig se sunder.

 

«XCOM» har slippdato 9 mars 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Hawken»

Adhesive Games imponerte kraftig da de etter bare noen måneder med utvikling slapp en utrolige gameplay-video til «Hawken». Spillet skal være et nettbasert skytespill hvor spillerne kontrollerer såkalte «mechs», eller store mekaniske robotlignende kjøretøy. Denne uken fikk vi nok et gjensyn med spillets flotte gameplay, samt en liten forsmak på spillets handling. Se videoene under.

 

 

«Hawken» har foreløpig ingen antydet slippdato og ingen annonserte plattformer.

«Uncharted 3: Drake’s Deception»

Det ligger utrolig store forventninger opp til Naughty Dogs «Uncharted 3: Drake’s Deception». Da hjelper det heller ikke at spillet klarer å imponere vær gang det vises frem. Et par uker tilbake hadde vi en utrolig gameplay-video fra spillet her i søndagstapasen. Videoen endte også med ganske så spennende «cliffhanger» og hvis dere er nysgjerrige på hva som skjer videre, kan dere nå puste lettet ut. Denne uken slapp nemlig Naughty Dog andre del av den utrolige gameplay-videoen. Den kan selvfølgelig ses under.

 

«Uncharted 3: Drake’s Deception» har slippdato 2 november 2011. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Dark Souls»

From Software gjorde uventet stor suksess med «Demon’s Souls» i 2009, 2010 her i Europa. Det er derfor ganske store forventninger til deres neste tittel, «Dark Souls». Spillet skal være en slags spirituell oppfølger til «Demon’s Souls» og lover en rekke forbedringer, men også en helt ny handling satt til en helt ny verden. From Software startet nylig en videoserie, hvor vi blir introdusert til litt av handlingen i det kommende spillet, og denne uken er det andre del som sto for tur. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Dark Souls» har slippdato 7 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Dragon’s Dogma»

Capcoms «Dragon’s Dogma» lover å være et actionspill på linje med «Devil May Cry» satt til en åpen fantasiverden i likhet med «The Elder Scrolls: Oblivion». Allerede høres det hele ganske så fortreffelig ut og vi har enda ikke snakket om de mer innovative systemene som spillet prøver å etablere. Et av disse er det såkalte «pawn»-systemet hvor spillere kan rekruttere andre spilleres «pawns» til å spille med dem. For å gi en mer detaljrik forklaring av systemet slapp Capcom, denne uken, en liten trailer til spillet. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Dragon’s Dogma» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Battlefield 3»

Svenske DICE har ambisjoner om å skape det ultimate førstepersons-skytespillet med «Battlefield 3». Spillet, som er forventet allerede neste måned, ligger nok også på toppen av mange spilleres ønskelister. Det har derimot ikke bare vært fryd og gammen. Dice og Electronic Arts fikk nemlig mye kritikk da de annonserte at «Physical Warfare»-pakken ville være en ekstra bonus for de som forhåndsbestiller. Det stopper dem derimot ikke fra å promotere pakken med en liten trailer. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Battlefield 3» har slippdato 27 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Call of Duty: Modern Warfare 3»

Tross mye kontrovers ligger Activisions «Call of Duty: Modern Warfare 3» an til å bli spillhistoriens aller mest solgte titler. En av tittelens største trekkplaster er helt klart spillets flerspillerdel og det er nok ikke få som gleder seg til, igjen, å ta fått på nettkrigen når spillet lanseres i november. Denne uken slapp Activision også ut en trailer til spillets sagnomsuste flerspillerdel. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Call of Duty: Modern Warfare 3» har slippdato 8 november 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Egne versjoner til Wii og Nintendo DS er også under utvikling.

Kevin Butler er endelig tilbake!

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en ny video fra Kevin Butler. Alles elskede «VP of everything» har vært savnet i lang tid, men nå er han endelig tilbake.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.