Søndagstapas
0

Søndagstapas

okt 23 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med et dypt blikk på utviklingen av «Halo: Combat Evolved Anniversary», før vi får masser av godbiter fra det etterlengtede «Battlefield 3». Deretter går turen over til Link og hans nye eventyr i «The Legend of Zelda: Skyward Sword», før vi får nok et gjensyn med «Need for Speed: The Run». Så får vi avsløringene av den nye gjestekarakteren i «Soul Calibur V», før det blir lanseringstrailer fra «Call of Duty: Modern Warfare 3». Mot slutten blir det så karaktervideoer fra «The Lord of the Rings: War in the North», før det hele avsluttes med en episk CG-trailer fra «Diablo III».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Halo: Combat Evolved Anniversary»

Bungies «Halo», «Halo: Combat Evolved» på PC, fra 2001 er for mange et legendarisk spill. Det kommende «Halo: Combat Evolved Anniversary» kan derfor bli et av årets store høydepunkt, enten du klør etter å gjen-leve det episke verket, eller om du for første gang skal se hva alt styret handler om. Spillet lover å beholde den universelle spillbarheten og kun fornye spillets grafiske bilde. For å oppnå dette har 343 Studios og Saber Interactive, selskapene som står for den oppdaterte versjonen, lagd et grafisk overlag som kan skrus av og på akkurat når du vil. Denne uken slapp også utviklerne en såkalt utviklerdagbok hvor de gir oss et større innblikk i prosessen. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Halo: Combat Evolved Anniversary» har slippdato 15 november 2011. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«Battlefield 3»

«Battlefield 3» er kanskje årets mest etterlengtede skytespill og som sikkert mange av dere er fullt klar over, slippes spillet til uken. Electronic Arts og DICE trommer nå på stortromma og denne uken slapp de både lanseringstrailer og flerspiller-trailer, som begge kan ses under. «Battlefield 3» er også i fokus i den neste episoden av det britiske tv-programmet «The Gadget Show», hvor de har sett på en simulator-versjon av det høyt forventede spillet. Traileren til tv-episoden kan også ses under.

 

 

 

«Battlefield 3» har slippdato 27 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«The Legend of Zelda: Skyward Sword»

Nintendo har lenge vært kjent for å ikke promotere sine spill på samme måte som konkurrentene. For mens de fleste spillselskaper gjerne gir ut flere trailere i måneden har Nintendo som oftest bare gitt ut informasjon til sine spill gjennom de største begivenhetene. Dette er riktignok en trend det virker som de går bort fra med deres kommende «The Legend of Zelda: Skyward Sword». Forrige uke kunne vi nemlig vise åpningsekvensen til spillet og denne uken har Nintendo sluppet hele fire nye videoer til spillet. Disse kan selvfølgelig ses under.

 

 

 

 

«The Legend of Zelda: Skyward Sword» har slippdato 18 november 2011. Spillet kommer eksklusivt til Wii.

«Need for Speed: The Run»

Electronic Arts «Need for Speed»-serie hadde et sterkt år ifjor med både «Shift 2: Unleashed» og «Need for Speed: Hot Pursuit». Det virker derimot ikke som om utgiveren er klar til å lette noe særlig på trykket når de i år lanserer «Need for Speed: The Run». Utviklerne hos EA Black Box har denne gangen skapt et racing-spill på Dice sin høyt forventede Frostbite 2.0-motor, samt basert spillet rundt en linjær-handling. Spillet lover derfor å være et racing-spill som kan engasjere på flere nivåer. Denne uken slapp Electronic Arts to nye trailere til spillet. Disse kan ses under.

 

 

«Need for Speed: The Run» har slippdato 17 november 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii og Nintendo 3DS.

«SoulCalibur V»

Namco Bandai kommer med en ny tittel til deres elskede «SoulCalibur»-serie på nyåret. Utivklerne har valgt å sette «SoulCalibur V» hele 17 år etter forgjengeren og byr derfor på en rekke forandringer til karaktergalleriet. Som vanlig kan vi også forvente en, hvis ikke flere blir annonsert, gjestekarakter av høyt kaliber. Denne uken ble det nemlig annonsert at «Assassin’s Creed»-seriens Ezio Auditore vil gjeste spillet. Dette ble selvfølgelig annonsert med en trailer og denne traileren kan som vanlig ses under.

 

«SoulCalibur V» har slippdato 3 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«SSX»

Da EA Canada annonserte «SSX» i fjor, var det mange som ble bekymret. Traileren som annonserte spillet hintet nemlig til en mye mer realistisk spillbarhet enn det serien er kjent for. Utviklerne lover riktignok å opprettholde seriens ekstreme gameplay. Derimot har de valgt å, for første gang for serien, sette spillet til lokasjoner basert på vår verden. For å oppnå dette har de lånt såkalt geotagging-data fra NASA som de deretter har bygget banene over. Der også dette de snakker om i den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«SSX» har slippdato antydet slippdato februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Call of Duty: Modern Warfare 3»

Det er nok liten tvil om at «Call of Duty: Modern Warfare 3» kommer til å bli et av årets aller største salgsuksesser. For selv om spillet denne gangen har fått stor konkurranse fra «Battlefield 3», er det absolutt ingen spill som kan måle seg med salgstallene «Call of Duty»-serien har satt opp på tavla. Uansett hvilken side av krigen du befinner deg på kan det jo være verdt å sjekke ut lanseringstraileren til spillet, som ble sluppet denne uken. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Call of Duty: Modern Warfare 3» har slippdato 8 november 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii og Nintendo DS.

«The Lord of the Rings: War in the North»

Snowblind Studios påstår at deres kommende «The Lord of the Rings: War in the North» vil være et «Ringenes Herre»-spill av et nytt kaliber. Selv ligger jeg an til å tro dem. Spillet vil blant annet ha en splitter ny handling og følger et brorskap av tre på et balanse-skiftende eventyr, som visstnok tar sted parallelt med handlingen i bøkene. Som spillere vil vi kunne velge hvem av de tre karakterene vi vil spille som og selv om de alle representerer en egen arketyp, lover Snowblind mange tilpassningsmuligheter. Denne uken slapp de også tre nye trailere, en for hver karakter, til spillet. Disse kan selvfølgelig ses under.

 

 

 

«The Lord of the Rings: War in the North» har slippdato 4 november 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Diablo III»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en splitter ny trailer til det kommende action-rollespillet, «Diablo III». Traileren er riktignok av den forhånds-genererte sorten, men det stopper den ikke fra å imponere. Se den episke traileren under.

 

«Diablo III» har antydet slippdato på starten av 2012. Spillet kommer foreløpig kun til PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.