Søndagstapas
0

Søndagstapas

nov 27 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med en titt bak scenene i «Starhawk», før vi får nok en cinematisk trailer fra «Spec Ops: The Line». Deretter blir det nytt fra «Planetside 2», før vi får nok et gjensyn med skribent-yndlingen «Kingdoms of Amalur: Reckoning». Mot slutten blir det så heftig gameplay fra «SoulCalibur V», før det hele avsluttes med traileren til «Halo: Helljumper».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Starhawk»

Lightbox Interactive og Santa Monica Studios jobber for tiden med «Starhawk» til Playstation 3. Spillet, som er den spirituelle oppfølgeren til «Warhawk» fra 2007, vil bringe den prisbelønte spillbarheten til en western-inspirert «science fiction»-verden. Den nye settingen har også en sammenheng med alle de nye funksjonene spillet vil introdusere til serien. De to mest prominente er helt klart den nye enspillerdelen og det nye strategi-systemet, kalt «Build n’ Battle». Denne uken slapp Lightbox Interactive og Santa Monica Studios ut en ny utviklerdagbok til spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Starhawk» har antydet slippdato sommeren 2012. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Spec Ops: The Line»

Den tyske utvikleren Yager Development har mest erfaring fra actionfokuserte flyspill, men nå vil de prøve seg på et vaske-ekte skytespill. «Spec Ops: The Line» vil være et tredjepersons skytespill med en lag-fokusert spillbarhet. Utover det vil spillet være satt til et post-apokalyptisk Dubai nærmest dekket av ørken. Yager Development lover også en ganske mørk handling som blant annet trekker inspirasjoner fra Joseph Conrads legendariske «Heart of Darkness». «Spec Ops: The Line» har tidligere imponert med både utrolig sand-fysikk og cinematiske trailere. Den nyeste traileren til spillet, som kan ses under, er kanskje ikke like inspirerende, men jeg synes i det minste den er verdt en titt.

 

«Spec Ops: The Line» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Planetside 2»

Sony Online Entertainments «Planetside» fra 2003 var nok ikke den største MMO-suksessen, men spillet var dog veldig forut for sin tid. Spillet var av mange regnet som et av, hvis ikke det, første MMOFPS-et og bydde på storslåtte kamper mellom flere hundre spillere. Sony Online Entertainment har heller ikke gitt opp på serien og jobber nå med en oppfølger i «Planetside 2». Oppfølgeren lover først og fremst en oppgradert grafikkmotor, men S.O.E lover også en mer stabil nettkode og et mer polert gameplay. De siste ukene har utviklerne sluppet såkalte intel-briefs, hvor vi får en liten smakebit på spillets tre sider. Alle tre kan ses under.

 

«Planetside 2» har foreløpig ingen annonsert slippdato. Spillet kommer kun til PC.

«Final Fantasy XIII-2»

Square-Enix kommer med den direkte oppfølgeren til «Final Fantasy XIII» til nyåret. «Final Fantasy XIII-» vil, igjen, la spillere besøke Gran Pulse og Cocoon. En stor del av spillets handling vil være dedikert til Serahs søk etter sin savnede søster Lightning. Helt hva som har skjedd med Lightning og hvor hun befinner seg er et av de spillets mysterier. Den siste traileren fra spillet, som kan ses under, gir oss et lite innblikk i det nevnte mysteriet og viser en heftig kamp mellom Lightning og den lilla-hårede Caius.

 

«Final Fantasy XIII-2» har slippdato 3 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Kingdoms of Amalur: Reckoning»

38 Studios og Big Huge Games «Kingdoms of Amalur: Reckoning» har vært i en rekke søndagstapaser dette året. Det er heller ingen hemmelighet at jeg selv har lagt min elskov på spillet og vil gjerne at dere skal dele min begeistring. Et av spillets største fokus er å skape et åpen-verden rollespill med et like godt kampsystem som vi er vant til å se i action-spill. Det er også spillets kampsystem som er i fokus i den siste traileren til spillet. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Kingdoms of Amalur: Reckoning» har slippdato 9 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«SoulCalibur V»

Namco Bandai Games og Project Soul annonserte tidligere i år at vår alles elskede snikmorder, Ezio, vil gjeste «SoulCalibur V». Ezio, som er kjent fra Ubisofts «Assassin’s Creed»-serie, vil med andre ord endelig være å se i skikkelig høy definisjon. «SoulCalibur V» vil selvfølgelig by på en rekke andre nyvinninger og hvis du vil ha en forsmak på den oppdaterte spillbarheten, kan du sjekke ut den nyeste gameplay-videoen fra spillet. Videoen, som kan ses under, gir oss nemlig en full kamp mellom Ezio og et av spillets nye karakterer, Viola.

 

«SoulCalibur V» har slippdato 3 februar. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Halo: Helljumper»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den imponerende traileren til «Halo: Helljumper». «Halo: Helljumper» er en fan-film basert på kort-historien ved samme navn og er selvfølgelig inspirert av Microsofts elskede «Halo»-serie.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.