Søndagstapas
0

Søndagstapas

jan 08 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske så trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros, eller hva enn det måtte være, i kommentarfeltet under.

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med enda et blikk på «Microsoft Flight», før vi får en liten smakebit på «Moogle»-klokken i «Final Fantasy XIII-2». Deretter blir det høytflygende action fra «Tribes: Ascend», før vi får et dypere innblikk i det nye kontrollsystemet til «Grand Slam Tennis 2». Mot slutten får vi endelig se de første bildene fra flerspillermoduset i «Max Payne 3», før det hele avsluttes med en video fra Undead Labs kommende prosjekt «Class 3».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Microsoft Flight»

Som Magnus rapporterte, tidligere i uken, annonserte Microsoft nylig at den spirituelle oppfølgeren til «Microsoft Flight Simlutor», bare kalt «Microsoft Flight», vil følge den såkalte «free to play»-modellen. «Microsoft Flight» skal ifølge Microsoft fortsatt være fokusert rundt realistiske fly og flyøvelser, men utviklerne lover også nye moduser for nybegynnere. Sammen med annonseringen slapp de også et par trailere. Den ene kunne vi vise til tidligere i uken, mens den andre nå følger her og kan ses under.«Microsoft Flight» har antydet slippdato våren 2012. Spillet kommer kun til PC.

«Final Fantasy XIII-2»

Square Enixs «Final Fantasy XIII-2» er bare en snau måned unna lansering her tillands og fans av serien har mye å glede seg til. Spillet er, som tittelen antyder, en direkte oppfølger til «Final Fantasy XIII» fra 2010 og vil videreføre fortellingen om «Gran Pulse» og «Cocoon». Spillet lover selvfølgelig en rekke nyvinninger som det tidligere nevnte kjæledyr-systemet. Blant nyvinningene finner vi også den såkalte moogle-klokken, som forøvrig også er fokuset i den siste traileren fra spillet, som kan ses under.«Final Fantasy XIII-2» har slippdato 3 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.   

«Tribes: Ascend»

Hi-Rez Studios, kjent for «Global Agenda» fra 2012, jobber for tiden med et nytt spill basert på den høyt elskede «Tribes»-serien. «Tribes: Ascend», som spillet heter, vil være et såkalte «free to play» skytespill med den både høytflygende og raske spillbarheten fans av serien forventer. Spiller er for tiden i såkalte «Closed Beta» og Hi-Rez Studios slapp denne uken en liten video fra betatestingen. Videoen kan som vanlig ses under.«Tribes Ascend» har antydet slippdato første kvartal 2012. Spillet kommer kun til PC.  

«Grand Slam Tennis 2»

Markedet for tennis-spill har fått mye konkurranse de siste årene. Blant annet hadde vi jo to store lanseringer, fra både 2K Games og Sega, i året som nettopp ble avsluttet. Electronic Arts har derfor mye de må levere hvis de skal ta opp kampen om tennis-krona. Det håper de selvfølgelig å gjøre med «Grand Slam Tennis 2» som er forventet i februar. Spillets største trekkplaster, hvis vi ser bort fra alle de offisielle lisensene, blir derfor det nye kontrollsystemet som EA har valgt å kalle «Total Racquet Control». For å gi et bedre inntrykk av hva det nye systemet innebærer, slapp Electronic Arts denne uken en trailer som demonstrerer «Total Racquet Control». Se traileren under.«Grand Slam Tennis 2» har slippdato 9 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.  

«Max Payne 3»

Rockstar Games er snart klare med «Max Payne 3» og selv om det har vært noe skepsis rundt oppfølgerens nye setting, er det nok mange som gleder seg til å se den hardbarka politimannen igjen. Tidligere i år ble det også annonsert at «Max Payne 3» skal ha et flerspillermodus, noe som i seg selv er helt nytt for serien. Seriens kjennetegnede «Bullet-Time» eller slow-motion effekter blir nok vanskelig å integrere i et flerspillermodus, men det stopper ikke Rockstar Games fra å integrerer seriens cinematiske action. Noe som kommer tydelig frem i de siste skjermbildene fra spillet, som kan ses under.


«Max Payne 3» har antydet slippdato mars 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.  

Undead Labs «Class 3»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en avslørende liten video fra Undead Labs og kommende prosjekt «Class 3». Prosjektet har enda ikke fått et offisielt navn, men som vi tydelig kan se i videoen under, har spillet allerede blitt rimelig polert.«Class 3» har ingen antydet slippdato. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.