Søndagstapas – E3 Edition
0

Søndagstapas – E3 Edition

jun 12 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår flotte søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å skape litt action og underholdning i den ellers ganske så trege og kjedelige søndagen. Alt fra de største annonseringene til de minste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et bredt tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Denne uken gikk, som de fleste sikkert har fått med seg, E3 2011 av stabelen og selv om både Jon Cato, Alec og Magnus har gjort en iherdig jobb med å dele de største nyhetene fra messen er det enda mye som har sluppet gjennom sprekkene. Denne ukens søndagstapas prøver derfor å få med seg noen av de største og feteste trailerne og øyeblikkene fra E3, som ikke har kommet med. Som vanlig tar vi også imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi åpner det hele med den første traileren til blodige «Ninja Gaiden 3», før vi får med oss annonseringen av Cryteks «Ryse». Deretter blir det nyoppusset action i «Halo: Combat Evolved Anniversary», før vi får første blikk på både CCP Games «Dust 514» og Insomniacs nye «Overstrike». Turen går så videre til fantasiverdenen i «Neverwinter», før vi får en helt utrolig gameplay-trailer fra nyannonserte «Far Cry 3». Så blir det flere flotte bilder fra «Starhawk», før vi tar et langt blikk på gameplay i «Battlefield 3». Mot slutten finner vi så episke trailere fra både «Uncharted 3: Drake’s Deception» og «Star Wars: The Old Republic», før vi får en detaljrik gameplay-gjennomgang av «Kingdoms of Amalur: Reckoning». Det hele avsluttes så med en ganske så tvilsom trailer til det også ganske så tvilsomme spillet «Postal III».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Ninja Gaiden 3»

Team Ninjas modernisering av den Tecmos klassiske «Ninja Gaiden»-serie har lenge vært regnet som noe av det ypperste innenfor action-sjangeren. Under årets E3-messe ble seriens tredje tittel, «Ninja Gaiden 3», vist frem for første gang. Se den blodige E3-traileren under.

 

«Ninja Gaiden 3» har antydet slippdato første kvartal 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og Wii U.

«Ryse»

Crytek er nok mest kjent for sin høyt elskede FPS-serie, «Crysis», men nå begir utvikleren seg ut på nye baner. Under årets E3-messe denne uken annonserte de nemlig «Ryse». Spillet handler om en romersk kriger og vil bruke Xbox 360s kinect-kontroller. Se E3-traileren fra spillet under.

 

«Ryse» har ingen antydet slippdato. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«Halo: Combat Evolved Anniversary»

Mange fikk nok med seg at Microsoft annonserte «Halo 4» under årets E3-messe, men det var ikke bare Master Chiefs nye eventyr som sto på agendaen. «Halo: Combat Evolved Anniversary» ble nemlig også annonsert. Det har jo lenge gått rykter om en såkalt HD-remake av det originale «Halo»-spillet og det er selvfølgelig det «Halo: Combat Evolved Anniversary» er. Se E3-traileren fra spillet under.

 

«Halo: Combat Evolved Anniversary» har slippdato 15 november 2011. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«Dust 514»

Utvikleren bak det prestisjetunge MMO-spillet «Eve Online», CCP Games, har lenge snakket om sitt «Dust 514»-prosjekt, men denne uken ble spillet for første gang vist frem. Overraskelsen var derimot at CCP Games også annoserte «Dust 514» som en Playstation-eksklusiv tittel. Spillet er et såkalt MMOFPS og vil være direkte koblet opp mot «Eve Online». Se E3-traileren fra spillet under.

 

«Dust 514» har antydet slippdato våren 2012. Spillet kommer til Playstation 3 og Playstation Vita.

«Overstrike»

Insomniac Games har lenge vært kjent som en av Sonys mest effektive og suksessrike utviklere. Riktignok har Insomniac Games alltid vært en selvstendig utvikler og det siste året har utvikleren jobbet med et multiplattform-spill som skal gis ut av Electronic Arts. Under årets E3-messe ble spillet, som er kalt «Overstrike», endelig annonsert og det med traileren som kan ses under.

 

«Overstrike» har ingen antydet slippdato. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Neverwinter»

Cryptic Studios er nok mest kjent for sine MMO-titler; «City of Heroes», «Champions Online» og «Star Trek Online». Med det kommende spillet, kalt «Neverwinter», skal de derimot bryne seg på et noe annerledes nettbasert-spill. «Neverwinter» er nemlig ikke et MMO slik vi er vant med dem, men heller det Cryptic Studios kaller et «Online Co-operative Role Playing Game» satt til «Dungeons & Dragons» kanskje mest kjente by, nemlig Neverwinter. Spillet ble for første gang vist frem under årets E3-messe denne uken. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Neverwinter» har antydet slippdato fjerde kvartal 2011. Spillet kommer kun til PC.

«Far Cry 3»

Under årets E3-messe, denne uken, annonserte Ubisoft tredje tittel i deres høyt elskede «Far Cry»-serie. «Far Cry 3» er igjen satt til en tropisk øy og skal vi tro gameplay-traileren, som kan ses under, kan dette bli et av neste års største spill.

 

«Far Cry 3» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Starhawk»

Lightbox Interactive og Sony annonserte tidligere i år «Starhawk», en såkalt spirituell oppfølger til «Warhawk» fra 2007. Spillet er denne gangen satt til en fremtid med både spennende planeter og massive romkamper. Videre lover spillet også interessante nyvinninger som deres såkalte «Build n’ Battle» strategy-system. Se E3-traileren fra spillet under.

 

«Starhawk» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Battlefield 3»

Svenske DICE har med sin «Battlefield»-serie overvunnet mange FPS-fans og deres kommende «Battlefield 3» er helt klart blant årets absolutt mest etterlengtede titler. Spillet ser helt utrolig ut og hvis det skulle være noen tvil er det bare å sjekke ut gameplay-traileren fra spillet, som kan ses under.

 

«Battlefield 3» har slippdato 28 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Uncharted 3: Drake’s Deception»

Etter «Uncharted 2: Among Thieves» fra 2009 dro med seg så å si alt av «Årets Spill»-priser, satte det et helt utrolig press på Naughty Dog for å virkelig levere med oppfølgeren, «Uncharted 3: Drake’s Deception». Selv om Naughty Dog helt klart føler presset, ser det ikke ut til å stoppe dem på noen måte. E3-traileren, som kan ses under, er ihvertfall episk på alle nivåer.

 

«Uncharted 3» har slippdato 4 november 2011. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Star Wars: The Old Republic»

Biowares første forsøk på et MMORPG, «Star Wars: The Old Republic», er forventet i løpet av året og en ting er ihvertfall helt sikkert. Bioware vet å lage heftige CG-trailere (forhåndsanimert). Under årets E3-messe slapp de nemlig åpnings-sekvensen fra spillet og uansett om du er MMO-fan eller ikke, burde denne ses. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Star Wars: The Old Republic» har antydet slippdato andre halvdel 2011. Spillet kommer kun til PC.

«Kingdoms of Amalur: Reckoning»

Årets E3-messe var fylt med nye annonseringer av mange nye titler, ny hardware og masser av fancy trailere til storspill. Riktignok var det ingen av disse som var årets favoritt for meg. Nei den gjeve prisen går nemlig til «Kingdoms of Amalur: Reckoning» og det på grunn av en detaljrik, men heller lite polert gjennomgang av spillet som Electronic Arts la ut over sin nett-stream. Gjennomgangen, som kan ses under, er kanskje litt i lengste laget, men den satte gjorde ihvertfall «Kingdoms of Amalur: Reckoning» til mitt mest etterlengtede spill for 2012.

 

 

 

«Kingdoms of Amalur: Reckoning» har antydet slippdato første kvartal 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Postal III»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Ironisk nok velger jeg denne gangen å avslutte med en smakløs trailer fra det kommende «Postal III».

 

«Postal 3» har antydet slippdato en gang i løpet av 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Mac og Linux.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.