Sony dumper 3G-versjonen av Vita i USA
0

Sony dumper 3G-versjonen av Vita i USA

mar 13 Spill.no  

Playstation Vita ble lansert i to utgaver, en med 3G og en uten. Ved hjelp av et simkort kan 3G-versjonen være online over mobilnettet mens den andre er avhengig av å koble seg på trådløse nettverk for å komme på nett. Nå har Sonys egne butikker i USA redusert prisen på 3G-modellen kraftig i USA, noe som kan tyde på at modellen er på vei ut.

199 dollar

Maskinen kostet opprinnelig 299 dollar, men selges nå for 199 dollar – en noe merkelig pris med tanke på at modellen uten 3G fortsatt selges for 249 dollar.

Nettsiden Joystiq, som avslørte prisreduksjonen, har kontaktet flere Sony-forhandlere i USA. Noen hevder det er et korttidstilbud, mens andre forhandlere har uttalt at maskinen skal ut av produksjon. I kommentarfelt spekuleres det i om Sony kommer til å lansere en 4G-versjon på E3 som skal erstatte 3G-modellen.

Så vidt vi har funnet ut er det ingen europeiske butikker som har et tilsvarende salg på 3G-modellen.

Kilder: Joystiq, Eurogamer

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.