Sony reduserer PSN for dagens lansering
0

Sony reduserer PSN for dagens lansering

nov 29 Spill.no  

Dagen er her – PlayStation 4 er omsider lansert i Europa! Med det følger selvsagt en enorm økning i aktivitet på PSN, da spillere fra Europa, Australia og New Zealand får tilgang på konsollens nettfunksjoner.

Sony har for anledningen bestemt seg for å deaktivere et par av PSN-tjenestene for europeiske spillere, i et forsøk på å dempe presset på serverne, og forsikre nye spillere om en stabil opplevelse. Tjenestene som vil bli utilgjengelig i etterkant av dagens lansering er What’s New, som lar deg se diverse aktiviteter PSN-vennene dine gjennomfører på konsollen, samt muligheten til å se informasjon og venneaktivitet relatert til produktene du ser på.

Funksjonene vil komme tilbake igjen når aktivitetsnivået under lanseringen har fått roet seg ned, noe Sony antar vil ta noen dager. 

De som gleder seg til å prøve ut Killzone eller noen av de andre lanseringstitlene på nett, kan imidlertid puste lettet ut. Sony forsikrer om at alle de andre funksjonene på PSN vil fungere som vanlig – inkludert muligheten til å spille på nett.

Kilde: PlayStation Blog

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.