Spesialutgave av Forza 3?
0

Spesialutgave av Forza 3?

aug 24 Spill.no  

Sensurmyndighetene i Australia og og Tyskland har registrert et spill kalt «Forza Motorsport 3: Ultimate Edition». Dermed kan det se ut til at vi får en spesialutgave av racingsimulatoren i løpet av høsten.

Racing-kamp

Microsoft har ikke bekreftet spillet selv ennå, så vi vet derfor ikke hva pakken vil inneholde. Men med tanke på at det har kommet flere nedlastbare pakker til spillet, og finnes masse brukergenerert innhold, er det naturlig å tro at den vil samle sammen en del av dette i versjonen. I tillegg har spillet tidligere blitt demonstrert med «Kinect», og det spekuleres i at det vil legges til en egen «Kinect»-del til spillet.

Lanseringsdato har vi heller ikke fått, men kjenner vi Microsoft rett vil spillet lanseres omtrent samtidig med «Gran Turismo 5», for å gi Sonys spill litt konkurranse. «Gran Turismo 5» lanseres i starten av november.

Spill.no kommer tilbake med mer info så snart spillet blir offisielt annonsert.

«Forza Motorsport 3» er utviklet av Turn 10 og utgis av Microsoft. Spillet er eksklusivt for Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.