Spesialutgaver på vei!
0

Spesialutgaver på vei!

jul 08 Spill.no  

27. august lansers det etterlengtede actionspillet «Mafia 2» i norske butikker. I den anledning dukker det opp to ulike spesialutgaver av spillet.

Nedlastbart- og fysisk innhold

Er du ute etter den vanlige versjonen av spillet, vil det første opplaget av «Mafia 2» komme i en egen spesialutgave eksklusiv for Norden. Alle som kjøper spillet i starten vil få den nordiske spesialutgaven som i tillegg til spillet også inneholder to nedlastbare pakker kalt «War Hero Pack» og «Made Man Pack», et stort kart over Empire Bay samt et eksklusivt pappomslag. De nedlastbare pakkene inneholder ekstra kjøretøy og kostymer.

Hvis du er villig til å betale ekstra for spillet, kan du gå for den store spesialutgaven som kommer i metallboks. Her får du med CD med soundtracket til spillet, «Made Man Pack», en 100-siders bok med illustrasjoner og et kart over byen. Denne vil komme i salg eksklusivt i en butikkjede, men den nordiske distributøren har ikke annonsert prisen eller navnet på kjeden ennå.

Se bilder av ekstrainnholdet på neste side!

«Mafia 2» utvikles av 2K Czech og utgis av Take-Two. Spillet kommer i salg på Xbox 360, Playstation 3 og PC 27. august.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.