Spider-Man slenger seg inn på PS4 i september
0

Spider-Man slenger seg inn på PS4 i september

apr 05 Stian Koxvig  

I september slenger Spider-Man seg endelig inn på PS4, og utnytter seg av PS4 Pros fulle kraft til litt vakker 4K edderkoppmoro. 

7. september er datoen alle Playstation- og Marvel-fans må notere seg. Da slippes nemlig det PS4-eksklusive spillet Spider-Man. Hittil vet vi at det skal være et «open world»-spill med en 23 år gammel Peter Parker. Spillet skal fokusere like mye på Parker selv, som det gjør på superheltaliaset hans Spider-Man.

MODERNE: Spider-Man er kanskje ikke iført ny drakt, men dagens teknologi gjør at han ser bedre ut enn noensinne.

Etter God of War er det ingen tvil om at Spider-Man er Sonys største eksklusive tittel for 2018. Spillet blir utviklet av tungvekterne i Insomniac Games, og har vært en tittel som mange har holdt utkikk etter siden det først ble vist frem på E3 i 2016. Ser man bort ifra begynnelsen på Rocksteadys Batman Arkham-serie, har det vært mangel på virkelig gode superheltspill, men håpet er at det skal endre seg i september.

PETER PARKOUR: Å navigere seg gjennom New Yorks folkefylte gater skal føles mer responsivt enn noensinne, og spesielt ser vevslyngingen og veggkravlingen imponerende ut.

Spider-Man blir også lansert med en «digital deluxe»-versjon som inneholder spillet og tre DLC-kapitler, med nye skurker, kostymer og oppdrag. I tilelgg kommer det en «collectors»-versjon for samlere, som inneholder artbook, en statue av Spider-Man og DLC-oppdragene.

Nå er det bare å begynne nedtellingen.

About Stian Koxvig

Nyhetsredaktør med forkjærlighet for spill og film. Lidenskapelig opptatt av japansk spill og kultur