Spillgalskap på YouTube
0

Spillgalskap på YouTube

jan 05 Spill.no  

 

Fra å kjenne blodet koke i ren frustrasjonen til å hoppe ut av sofaen i gledesrus er vi nok alle enige i at spill kan engasjere. Men der de fleste av oss nøyer seg med noen følelsesladde ord mot skjermen, tar disse personene kaka når det kommer til utagerende anfall.

 

Har du noen tilsvarende frustrerende spillminner?

 

Om maskinen overlevde det fatale slaget fra denne svenske «Counter Strike»-entusiasten er det ingen som vet:

En kjip storebror var alt som skulle ødelegge en ellers så fredfull runde med «Halo 3». Fryktelig slemt, men veldig morsomt:

Maken til manisk oppførsel over en runde «Unreal Tournament» skal du lete lenge etter. Aner vi en fjern slektning av «Der Führer»?:

Vi kan ikke gjøre annet en å smile av denne litt for energiske gutten når han oppdager hvilken konsoll han har fått til jul:

En ikke like sjarmerende utgave fra julen 2009 finner du her.

Når mor ser seg lei av «World of WarCraft» og like greit kansellerer kontoen til denne tenåringsgutten, leverer han et velkoreografert spetakkel foran skult kamera. Noen mener det er skuespill. Vi mener det er ustyrtelig morsomt:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.