Spill.no styrker staben
0

Spill.no styrker staben

Spill.no ble relansert 1. oktober 2009, og er med sine 84.000 Unike besøkende i uken allerede det største spillnettstedet på TNS Gallup sine ukeslister – den offisielle listen over Norges største nettsteder.

Godt fornøyd

Ansvarlig redaktør i Spill.no, Erling Løken Andersen, er svært godt fornøyd med ansettelsen av Frode Haugen:

– Frode tilfører en faglig tyngde til Spill.no som vi hittil har manglet. Frode vil være en aktiv bidragsytrer til det redaksjonelle produktet, i tillegg til å ha et overordnet ansvar for det faglige innholdet. Med sin brede erfaring fra spillbransjen tar han oss et skritt nærmere om å bli «Norges samlende spillportal».

Frode Haugen har tidligere skrevet anmeldelser for VG, Dagbladet og FHM, samt vært programleder for Spillmagasinet på TV 2 i tre sesonger. Han var også redaktør for GameReactor det året de vant Gullstikka for Norges beste spillmagasin.

Har hatt liten pause fra spillverdenen

Frode er også selv godt fornøyd med sin nye tilværelse som fagredaktør på Spill.no:

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne utfordringen. Etter en liten pause fra spillverdenen merket jeg fort det enorme savnet, og da jeg så planene for Spill.no var jeg ikke i tvil et sekund om at dette var riktig. Spill.no har en meget spennende og driftig redaksjon, og planene for fremtiden er ambisiøse og vil markere Spill.no som en av de beste og mest leste aktørene i det norske markedet. Vi skal bli størst av de rendyrkede spillsidene, kommenterer Haugen med et smil.

Frode Haugen begynner i stillingen som fagredaktør førstkommende mandag, og vi håper alle våre medlemmer tar ham godt i mot.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.