Spill.no TG-compo 3/4
0

Spill.no TG-compo 3/4

Spill.no er på datatreffet «Tthe Gathering 2010» i Hamar. Her deler vi ut gratis Aloe Vera-vann, godteri og arrangerer fete konkurranser.

I anledning at klokken er 18:00 lanserer vi den tredje ut av totalt fire TG-konkurranser. For å delta i konkurransen må du være til stede i Vikingskipet.

Den tredje oppgaven lyder som følger:

Tegn Erling og Jesper, som begge er til stede i Spill.no-standen. Begge guttene er tilgjengelig for avfotografing i standen, slik at man har noe å se etter. Når tegningen er ferdig, skriv på e-postadressen din på tegningen og lever den i Spill.no-standen. Du kan også levere elektroniske tegninger av Erling og Jesper til e-post: erling@spill.no. I løpet av kvelden ser Erling og Jesper igjennom tegningene, bestemmer hvilke som er mest kreative og smiskete og kontakter vinnerne per e-post. Konkurransen er åpen til kl. 20.00!

Premiepotten fredag 2. april klokken 18:00 inkluderer.

– 2 Lips-spill til Xbox 360 med mikrofoner (á 649 kr)
– 4 Heavy Rain-spill til PS3 (á 600 kr)
– 1 Grand Turismo-spill til PSP (á 500 kr)
– 2 G-force t-skjorter (á 100 kr)
– 1 Benjamin Button-bok (á 600 kr)

Her finner du Spill.no-standen:

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.