Spill.no-leserne tester «Playstation Move»!
0

Spill.no-leserne tester «Playstation Move»!

sep 15 Spill.no  

Forrige uke inviterte vi åtte lesere til å besøke Playstations norske distributør for å prøvespille det nye kontrollsystemet «Playstation Move» som lanseres denne uka til Playstation 3.

Munter gjeng

Vi i Spill.no har allerede testet «Playstation Move» grundig, noe du kan lese om i vår test av kontrollen, og også se i vår videoblogg. Men ettersom vi er gamere og kanskje litt blaserte i vårt syn på bevegelseskontrollere, syntes vi det var en god idé å invitere en håndfull lesere opp til den norske Playstation-distributøren slik at disse kunne få teste det nye kontrollsystemet og komme med sin vurdering.

De åtte leserne varierte i alder fra 11 til 35, og samtlige møtte opp sammen med en venn full av nysgjerrighet og entusiasme. I videoen under kan du se «Playstation Move» i praksis, og høre en bunke inntrykk fra leserne våre. I tillegg har vi intervjuet PR-sjef Marius Steen i Nordisk Film som forteller litt om hva vi kan forvente oss av «Playstation Move» i fremtiden.

«Playstation Move» er utviklet og utgis av Sony Computer Entertainment. Kontrollsystemet fungerer på Playstation 3, og kommer i salg 15. september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.