«Star Trek Online» i åpen beta
0

«Star Trek Online» i åpen beta

I går annonserte Atari og Cryptic Studios at deres kommende tittel «Star Trek Online» vil være i åpen beta frem til 26. januar 2010. «Star Trek»-fans med en betanøkkel vil kunne utforske hele Star Trek-universet mer enn 2 uker før spillets offisielle lanseringsdato, som er satt til 2. februar 2010.

Craig Zinkievich, produsent for «Star Trek Online» er tydelig fornøyd med det kommende spillet og frislippet av betanøklene:
– Mens vi venter på spillets offisielle lansering, er vi overlykkelige over å kunne gi fansen beta-tilgang til «Star Trek Online». Vi har store forventninger til lanseringen av  spillet, og vi gleder oss å gi nye og gamle «Star Trek»-tilhengere en helt spesiell opplevelse.

Utfordringer i rommet

«Star Trek Online» tar sted i år 2409, og tar spilleren med på en reise inn i universet hvor han eller hun kan bli en høyt dekorert «Starfleet»-offiser. Spilleren vil kunne utforske universet, planeter og til og med andre fremmede romskip. «Star Trek Online» tilbyr også store muligheter for utvidelser og modifikasjoner av såvel romskip som utseendet på spilleren og hans besetning.

For å konkurrere om en betanøkkel til «Star Trek Online», besøk spillets offisielle hjemmeside. Betanøklene er svært populære, så det lønner seg å handle raskt.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.