Steam Machines er ikke eksklusiv til Nvidia
0

Steam Machines er ikke eksklusiv til Nvidia

okt 11 Spill.no  

For en liten uke siden, ble det vist hvilken innmat det vil være i de kommende Steam-maskinene. I disse spesifikasjonene, var alle skjermkortene forbeholdt Nvidia sine. Dette var ikke noe alle kunne ta imot med god fisk. 

PR-ansvarlig for Valve, Doug Lombardi, kom med denne uttallelsen angående Nvidia-eksklusivitet:

«- Forrige uke la vi ut de tekniske spesifikasjonene for vår første bølge med Steam Machine-prototyper. Selv om grafikkomponentene vi valgte for de første prototypene består av et utvalg av kort fra Nvidia er ikke dette en indikasjon på at Steam-maskinene kun er for Nvida. I 2014 vil Steam-maskiner blir lansert kommersielt med grafikkomponenter fra både AMD, Nvidia og Intel. Valve har jobbet tett med alle tre aktørene for å optimalisere SteamOS for alle de forskjellige maskinvarene, og dette vil vi fortsette med i overskuelig framtid

Dette kommer nok godt med ettersom AMD nettopp har annonsert en rekke nye skjermkort. Disse skal definitivt finne veien til Steam Machines når de blir lansert.

Hva syns dere om at AMD skal få lov til å være med i Steam Machines? Får AMD nå altfor stor markedsandel, ettersom de subsidierer maskinvaren i alle de nye konsollene, samt Steam Machines? Eller gir dette større mulighet til forbrukerne, slik at folk kan velge mer fritt?

Kilde: Forbes

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.