Større enn Call of Duty
0

Større enn Call of Duty

des 29 Spill.no  

Markedsanalytiker Jesse Divnich spår overfor Industrygamers.com en lysende fremtid for Grand Theft Auto V.

Storeslem

Det er en stund siden en enkel spilltrailer kunne snu opp ned på spillbransjen, og få fansen til å sitte og nitrykke på F5 i vente av lanseringen. Men da det var snakk om en annonsering av GTA V tidligere i år, stoppet alt opp. Og traileren leverte varene, skal vi tro nettstedet Industrygamers.com, som har startet en serie hvor de spør ledende markedsanalytikere om deres forventninger til spillmarkedet i 2012. Første ut er Jesse Divnich fra EEDAR, og han er klar i sin tale.

– Det sier seg selv at GTA V blir en av årets største lanseringer, men jeg vi ta det ett steg lengre, og hevde at GTA V blir den største lanseringen i 2012. Ikke misforstå meg, Call of Duty blir utvilsomt bli digert, som det er hvert år, og det kan til og med vokse, men hvis jeg skulle gjette i det jeg tror blir et tett race, vil jeg gå for GTA V, melder markedsanalytikeren til GamesIndustry.com.

Se trailer

Grand Theft Auto V utvikles og utgis av Rockstar for Playstation 3, Xbox 360 og PC. Spillet lanseres i løpet av 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.