The Last Guardian er utsatt igjen
0

The Last Guardian er utsatt igjen

Det etterlengtede spillet The Last Guardian er nok en gang blitt utsatt. Denne gangen med noen uker, melder PlayStation.blog. Denne gangen skyldes det hovedsakelig at utviklerne har oppdaget flere uforutsette feil enn forventet. Derfor velger de å utsette for å levere en så finpusset opplevelse som mulig.

De lover at de jobber på spreng for å få tittelen ferdig i tide til den nye utgivelsesdatoen som nå er 7. desember i Europa, istedet for 25. oktober som først var annonsert tidligere i år. Med tanke på hvor lenge spillet har vært i produksjon, er ikke noen uker ekstra ventetid det verste som kunne skje.

The Last Guardian er teknisk sett en oppfølger av spillene ICO og Shadow of the Colossus, dog ikke en fortsettelse. Spillet har vært i produksjon siden 2007 og ble første gang vist under E3 2009. Siden da har spillet stadig vært utsatt, men nå ser det endelig ut til at vi er farlig nær en utgivelse.

About Sam Einar Engh Syftestad

Filmutdannet spillentusiast som legger vekt på historiefortelling. Jobber med filmproduksjon og er den ene halvdelen av Emmy & Zaspen Let's Play. Lever ellers for Star Wars.