The Witcher-skaperne med fremtidsrollespill
0

The Witcher-skaperne med fremtidsrollespill

mai 31 Spill.no  

CD Projekt Red, skaperne bak The Witcher-serien, har annonsert at de jobber med et helt nytt rollespill satt til fremtiden. Rollespillet er basert på papir- og terning-rollespillet Cyberpunk 2020.

Fremtidsvisjon

Begrepet Cyberpunk oppstod på 80-tallet og ble brukt for å beskrive en litteratursjanger som foregikk i nær fremtid der teknologiske fremskritt har skapt et klasseskille mellom rike og fattige, og der megakorporasjoner styrer verden. Rollespillet Cyberpunk 2020 kom i 1988, og ble utformet av Mike Pondsmith, som også skal være med å lage Cyberpunk-spillet til CD Projekt Red.

CD Projekt Red skriver i pressemeldingen at det kommende sci-fi-spillet vil ha mange fellestrekk med The Witcher-serien. Spillet vil bli laget for «modne og krevende spillere som forventer å bli behandlet seriøst», hevder utviklerne. Handlingen skal være kompleks og spilleren vil bli stilt ovenfor mange valg som vil påvirke utfallet av historien.

Spillerne får også velge sin egen klasse i spillet – leiesoldat og hacker blir nevnt i pressemeldingen – og får muligheten til å utstyre sin karakter med cybernetiske implantater og våpen selv.

Et nytt internt utviklingsteam som er satt sammen av Witcher-veteraner hos CD Projekt Red tar seg av utviklingen av spillet. Lanseringsdato og format er ikke klart ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.