Tilbake til røttene!
0

Tilbake til røttene!

jun 04 Spill.no  

«Total War»-serien på PC teller hele seks ulike spill, og minst like mange tilleggspakker. Nå vender utvikleren Creative Assembly tilbake til røttene med en oppfølger basert på spillet som startet hele strategiserien.

Japansk føydalsamfunn

Det er hele ti år siden Creative Assembly lanserte «Shogun: Total War», spillet som var startskuddet for en av de mest populære strategispillseriene noensinne. I oppfølgeren, «Shogun 2: Total War», er det nok en gang føydalsamfunnet i Japan vi får leke oss i.

Som Daimyo (klanleder) midt på 1600-tallet i Japan står man ovenfor mange utfordringer. Borgerkrig raser, og mange ulike klaner kjemper om makten. Ved kløktig bruk av militær makt, økonomi og diplomati er din oppgave å samle landet og innta posisjonen som Shogun.

I pressemeldingen kan Sega og Creative assembly friste med land- og sjøslag i full 3D, i tillegg til et taktisk hovedkart der viktige avgjørelser skal tas. I tillegg er den kunstige intelligensen til motstanderne basert på Sun Tsus berømte bok «The Art of War».

«Shogun 2: Total War» utvikles av Creative Assembly og utgis av Sega. Spillet kommer på PC i 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.